Cześć wszystkim.
Piszę bo jest mi zwyczajnie wstyd i jestem już na wyczerpaniu psychicznym.
Mam ponad 30 lat.
Przez długi czas zmagałem się z depresją, lękiem i dużym stresem. W pewnym momencie doszło mialem przypakowy stosunek z dziewczyna aseksualna dla mnie po prostu tak sie stalo i w trakcie stosunku stracilem erekcjie nie wiedzialem czemu tak sie stalo. myslalem ze prze alkochol albo leki jakie bralem nie salem pare miesiecy ale erekcjie zawsze mialem libido tez ale slabsze natomiast po tym nieudanym stosunku libido zero brak poranych erekcji zero spontanicznych erekcji . lekarzy chyab z 20 juz przerobilem leki bupriopion i tradazon przez ponad rok hipnozy . itd. poprostu mam w glowie jaks blokade nie wiem jak sobie z tym poradzic to juz trwa 5 lat. Moze ktos jest kto sobie poradzil z zaburzeniami libido i erekcji na tle psychicznym od tyg jestem na buspiron pierwsze 3 dni myslalem ze wroci wszytko do normy ale nic z tego jest gorzej . juz nie mam sily tak mnie to dobija ze nie radzo sobie z tym nie moge normalnie funkcjonowac . czsami raz albo 2 razy w roku mam tak zwyczajnie powrot libido i erekcji ale na krotko czasami dzien czsami 2 i znowu zero . Moze ktos jest kto sobie poradzil z podobnym problemem do mojego .
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?