Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

centrum zdrowia psychicznego- krakow

Ten dział jest dla wszystkich, którzy którzy chcą się podzielić swoją drogą obecnego leczenia bądź całkowitego dojścia do wyzdrowienia.
Porady, wskazówki, nadzieja, to sens tego forum.
ODPOWIEDZ
madzixxrobaczek
Nowy Użytkownik

20 kwietnia 2025, o 17:11

czesc, nastal bardzo zly czas dla mnie i tak naprawde w obawie o siebie i swoje zycie chce skorzystac z centrum zdrowia psychicznego, jednak bardzo ciezko znalezc mi konkretne informacje (lub po prostu nie przyswajam informacji na ten moment juz). kiedys juz probowalam skorzystac w krakowie z uslug centrum zdrowia psychicznego jednak mnie odeslali bo niby sie nie wliczalam w ich rejon. do uniwersyteckiego centrum zdrowia psychicznego (czyli tego, ktory w teorii obejmuje moj rejon) pisalam ze dwa lub trzy razy maila, nikt nie odpisal wiec mysle zeby sie tam przejsc w najblizszych dniach. i teraz pytanie: czy wystarczy ze przyjde tam do punktu zgloszeniowego i jakos mnie pokieruja/zarejestruja? czy wogole sie oplaca jesli chodzi o czas oczekiwania? i jesli ktos skorzystal to czy w stanie silnego kryzysu jest to dobra opcja i moge liczyc tam na jakakolwiek pomoc? czytalam ze nie potrzeba skierowania ale jestem w na tyle slabej kondycji teraz ze wole sie napewno upewnic- jesli ktos z was byl lub cos slyszal wiecej- niz na marne isc tam. po prostu prosze o jakiekolwiek wartosciowe opinie i rady, z gory dziekuje kazdemu za odpowiedz:) moze pytanie wydaje sie glupie ale naprawde ciezko mi teraz zrozumiec informacje tam u nich na stronie:(
ODPOWIEDZ