Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy też tak macie ? GAD

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
gormeogormeo
Nowy Użytkownik

28 września 2024, o 21:16

Cześć!
Rozpoznano u mnie zespół lęku uogólnionego.
Już od dzieciństwa miałem skłonności do zamartwiania się i czarnowidztwa, natomiast podczas studiów (dość obciążających) to wszystko się pogłębiło.
Teraz mam ciągłe uczucie wewnętrznego napięcia, mam mocno spięte plecy, nie potrafię się w ogóle zrelaksować … zasypiam normalnie, ale nie pamiętam kiedy ostatnio obudził mnie budzik, bo zawsze budzę się wcześniej.
Mam wrażenie że życie przecieka mi przez palce, na nic nie mam siły, nic mi się nie chce… czasem też myślę że ludzie wokół czują to moje wewnętrzne napięcie i unikają kontaktu ze mną.
Czy też tak macie ?
ODPOWIEDZ