Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Napady lękowe

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
leno44
Zarejestrowany Użytkownik

14 kwietnia 2023, o 15:00

Witam, nie pisałem jakieś 2 lata bo było dobrze drobne lęki które nie przerodziły się w pogłębione objawy. Ale od 3-4 tygodni lęk się zwiększył zapewne w związku z sytuacją w pracy i częstym myśleniu o pracy ale jak poprzednio pierwszymi objawami było złe samopoczucie, puste odbijanie, ból żołądka i kręgosłupa który ma zwyrodnienia. Od 2 tygodni brałem sobie ziołowe leki na uspokojenie pomogło ale lęk wraca mam cały czas myśli że coś mi jest, a ogólnie nic się nie dzieje. Mierzyłem jak to w lęku ciśnienie tez było zawsze dobre. Mam cały czas myśli żeby iść do lekarza znowu sprawdzić czy nic mi nie jest. Tak się czuje w tygodniu i jak gdzieś chodzę po pracy np. w sklepach. W domu jak siedzę i w weekendy lęków nie ma jest dużo lepiej mogę wszystko robić bo w tygodniu nic mi się nie chce. Jakie macie sposoby poradzenia sobie z lękami bo muszę coś nowego odszukać aby się uspokoić.
ODPOWIEDZ