Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Szukam drugich połówek - dwóch partnerów i dwóch partnerek (poliamoria)

W tym miejscu możemy poszukać innych zaburzonych w swoim mieście, umówić się na spotkanie czy też zorganizować - grupę wsparcia.
Można także poszukać kogoś do bliższego poznania się.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ayla
Zarejestrowany Użytkownik

14 lipca 2025, o 18:52

Stwierdziłam, że wolę być w związku z kilkoma osobami w wersji bi. Polega to na tym, że wszystkie osoby w związku wzajemnie darzą uczuciem wszystkich w związku. Razem ze mną byłoby 5 osób w nim.

Wolę kilka ukochanych osób, bo razem raźniej :) I tak nie planuję dzieci, więc bardzo by mi taki związek odpowiadał.

Mieszkam w Warszawie, ale będę się przeprowadzać do mniejszego miasta pod Warszawą niedługo. Mam 27 lat.

Szukam tylko poważnego związku. Na całe życie.

Jakbym miała określić, jaką jestem osobą, to przychodzi mi na myśl - słodka z nutką pieprzu ;D Jestem miłą, sympatyczną, przyjazną, wrażliwą, empatyczną, ciepłą, wyrozumiałą, czułą, opiekuńczą i troskliwą osobą :) Ale jeśli ktoś mi wyraźnie nie pasuje, a o to się trzeba naprawdę postarać, to potrafię być bardzo bardzo nieprzyjemna. Z innych cech jestem bardzo inteligentna, mądra, rozsądna, sentymentalna, pomysłowa, głęboka, urocza, wartościowa, pomocna, spontaniczna, kreatywna, myślicielka, pozytywna, wytrwała, zabawna, ambitna, pewna siebie, i świadoma tego, że takich ludzi jak ja jest bardzo mało.

Mam wiele zainteresowań, np rzeczy nadprzyrodzone, nauka, zwierzaczki, sudoku, filmy, seriale, kreskówki i programy TV, książki i podręczniki, granie w gry, rozmowy, zakupy netowe, rysowanie i wnętrze człowieka.

Wyznaję omnizm: chrześcijanizm, buddyzm, dżinizm, bahaizm, taoizm i hinduizm. Biorę z każdej tej religii to, co uważam za pomocne. Średnio praktykuję.

Choruję na schizofrenię, lęk społeczny, czasem odzywa się we mnie borderline i agresja słowna. Ale wiem, że przy odpowiednich osobach na pewno wyzdrowieję ;ok
Moje forum dla osób samotnych, lub nieśmiałych, lub pogubionych życiowo: www.dizedianate.com.pl

Moje forum o religiach, które wyznaję:
http://miedzy-religiami.com.pl

Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz
Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje
Doceniaj to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś
Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale to od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec
Myśląc pozytywnie, przyciągasz pozytywne zdarzenia
Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre
ODPOWIEDZ