Witam.Już wstępnie się przedstawiłem w głównym temacie (witamy na forum)ale tutaj bardziej mam inną kwestię.
Od czego zacząć wychodzenie z nerwicy ponieważ całe życie z nią żyje w dodatku kilka lat ćpałem,brałem mnóstwo leków terapie też próbowałem. - lecz stwierdziłem że albo wyjdę z tego sam przy pomocy kogos albo opuszczam ten świat w przyszłości. Osiągnąłem dno najgorsze z możliwych. Ale teraz próbuje ostatni raz wyjść do życia. Co do nerwicy to jestem idealnym przykładem z książek. Na ten moment nie chce nigdy już żadnych leków ani innych substancji. W terapeutów też średnio wierze ale wiem że pomagają.
Myślę tez że jak tutaj są osoby które z tego wyszły to naprawdę i mi się uda bo naprawdę gorsze sytuacje mam za sobą ale życie z tym zaburzeniem już mnie totalnie pokonalo i dosłownie nim rzygam.
POMIMO TEGO WĄTKU DZIEKUJE WAM WSZTSTKIM ZE JESTESCIE I WALCZYCIE. ♡ POZDRAWIAM.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?