Witam wszystkim użytkowników.
Znacie jakiegoś lekarza psychiatrę w Łodzi, który podchodzi do leczenia depresji oraz nerwicy trochę mniej "klasycznie"? Chodzi mi o to, by nie opierał/opierała swoich metod leczenia tylko i wyłącznie na SSRI/SNRI, ignorując np. zgłaszane przez pacjentów objawy. Może brzmi to jak generalizacja, ale niestety takie mam doświadczenia z wieloma lekarzami - w tym szpitalnymi.
Szczególnie chodzi mi o leczenie efektów przewlekłego stresu.
Fajnie jakby leczył też na NFZ, choć i prywatnie też może być. Byleby nie biło po kieszeniach kwotami typu 400 zł za 15 minut. Niestety, przez swoja chorobę jestem totalnym biedakiem na ten moment.
Pozdrawiam i pogody ducha życzę
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Łódź/Stryków - psychiatra z nastawieniem na leczenie przewlekłego stresu
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.