Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Kompleksowe wyposażenie do gabinetu lekarskiego

Pogaduchy, w dwóch słowach - DOWOLNY TEMAT:)
ODPOWIEDZ
orosto
Nowy Użytkownik

20 czerwca 2025, o 10:01

Jestem w trakcie przygotowywania nowego gabinetu lekarskiego (internista), zależy mi, żeby wszystko było nowe i dobrze dopasowane – od kozetki, przez szafki, po drobny sprzęt. Zależy mi na jakości i możliwości zamówienia wszystkiego z jednego źródła. Macie jakieś sprawdzone miejsca?
zelie
Zarejestrowany Użytkownik

20 czerwca 2025, o 11:18

Miałem podobną sytuację przy otwieraniu swojego gabinetu. Zamiast skakać po kilku hurtowniach i kombinować, lepiej ogarnąć to w jednym sklepie – jest wtedy łatwiej z fakturami, dostawą i ewentualną wymianą. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że warto rzucić okiem tutaj: https://sklep.meringer.pl/. Mają naprawdę szeroki wybór – meble medyczne, aparaturę, wyposażenie jednorazowe. Co ważne, nie są to przypadkowe produkty, tylko raczej sprawdzone rozwiązania dla praktyk i gabinetów. Jak chcesz zrobić wszystko „na raz”, to to jest jedno z niewielu miejsc, gdzie to się realnie da.
ODPOWIEDZ