Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problemy z pokonaniem derealizacji
-
- Nowy Użytkownik
Cześć, sprawa wygląda tak że nie wiem co robić, derealizacje mam już od paru miesięcy i dalej mi nie zniknęła. Mam ją przez cały czas, nie jest ona okresowa tylko widzę przez cały czas jak we śnie, w domu tego tak nie czuje natomiast nasila mi się wychodząc z domu, mam wrażenie że zaraz zemdleje (Nie lubię mdleć ponieważ mam z tym nieprzyjemne doświadczenia i dlatego mam leciutką fobie jeśli chodzi o to), jak jestem z kimś to tego uczucia tak nie odczuwam, czasem mnie złapie atak paniki dotyczący tego że zaraz mogę zemdleć ale rzadko, natomiast jak jestem sam to mam przez cały czas uczucie że zaraz zemdleje i się denerwuje, nie jestem w stanie samemu odejśc daleko od domu bo mam wrażenie że zaraz po prostu zemdleje. Jak mogę się wziąć i to pokonać? Nawet nie że samą derealizacje bo wiem że ona od razu nie zniknie ale bym tego uczucia nie miał i normalnie mógł samemu wychodzić z domu bez żadnych problemów