Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uważasz że jesteś Wojownikiem? Wpisz się!
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
W sumie nie wiele żyć trzeba normalnym życiem i nie głupieć za dużo .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- Kondor
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Za namową naszej Cioci wpisuję się :
Gdy dopadła mnie kiedyś nerwica,
ścisnąłem pięści, napiąłem swe lica,
jak ją walnąłem mym Divovickiem
natręty zeszły, zostałem wojownikiem !
Pomyliliśmy światy ! Świat naszego myślenia uznaliśmy za ten realny, a ten prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić !
- schanis22
Kondorowi się należy już dawno , bije od niego tyle ciepła i dobroci , wspaniały chłopak 

- Karo30
- Odważny i aktywny forumowicz
superKondor pisze:Za namową naszej Cioci wpisuję się :

Myśl jest iluzją
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
- malgos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja tez poproszę o niebieski
lata z agorafobia już od jakiegos czasu są zakonczone 
Czuje juz ze nie mam zaburzenia, przestalam sie bac a w glowie nie mam tego odwiecznego poczucia ze cos jest nie tak ?
Posta napiszę jak znajdę wene

Czuje juz ze nie mam zaburzenia, przestalam sie bac a w glowie nie mam tego odwiecznego poczucia ze cos jest nie tak ?

Posta napiszę jak znajdę wene

- Kondor
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Furry pisze:Ciocia Schanis mówiii... że mogę się już wpisać
Walczę jak dziki kotek! Jak pantera! Chcę być fioletową panterą!
Moje zdanie się tu mało liczy, ale muszę napisać, że na PW dostawałem tyle dobrych rad od Oli jak walczyć z DD, ze zacząłem dostawać prześwitów

Nie widzę innej opcji niż by dostała ten sino, koperkowy róż, tzn tfuuu fiolecik.
Pomyliliśmy światy ! Świat naszego myślenia uznaliśmy za ten realny, a ten prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić !
- schanis22
Kondor mówi że Furry , należy się ten kolor jak Kretu panienka
to ja jestem na Tak 

-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Ja sadze, ze koziolek123 powinien otrzymac fiolecik; Bardzo sie stara, ma duza wiedze i dobrze sobie radzi z zaburzeniem. Daje dobre rady innym !

-- 6 marca 2017, o 01:21 --
acha, a ja bym chciala byc dyzurna forum z uwagi na duza liczbe postow
albo pomaranczowa, czy jakas zolta (wielkanocny kolor) .... xD
Uwazam, ze zasluguje bo: pomagam uzytkownikom, dostaje spora ilosc PW i odpisuje
, opuszczam leki antydepresyjne po total 16 latach brania, mam duza wiedzie, umiem stosowac ja w praktyce, no moze jeszcze z delikatnie malymi poslizgami
, chodze na medytacje MINDFULNESS
, uprawiam sport...... Jestem szczera i zawsze usmiechnieta (poza kryzysami
). acha i nie odpowiada mi zaden terapeuta, gdyz mam wieksza wiedze od nich i ich zaginam. Powtarzam: wiedze ta stosuje od rowno 6 miesiecy, przy pierwszym zjezdzie z dawki chemii ... No, i ????
Stalam sie asertywna, zbudowalam poczucie wlasnej wartosci, nie przejmuje sie krytyka, wrecz przeciwnie: potrafie ja wykorzystac odpowiednio, nie martwie sie, jak ktos mnie obgaduje (nawet na czacie xD), podchodze z dystansem do problemow, pracuje nad perfekcjonizmem i kontrola innych, odpuszczam wiele rzeczy, zaczelam siebie kochac, mowic ladnie do siebie, rpzytulac siebie
Acha: pochodze z malej polskiej, podpoznanskiej miejscowiny na literke K
Ciagle sie tez smieje i zartuje, niekiedy poprawiajac stan zdrowia psychocznego innych uzytkownikow forum i rowniez czata ....
P.S. Za samego avka powinnam byc dyzurna

-- 6 marca 2017, o 01:21 --
acha, a ja bym chciala byc dyzurna forum z uwagi na duza liczbe postow

Uwazam, ze zasluguje bo: pomagam uzytkownikom, dostaje spora ilosc PW i odpisuje

P.S. Za samego avka powinnam byc dyzurna

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- koziolek123
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja tez chcem kolorek