Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uważasz że jesteś Wojownikiem? Wpisz się!
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jak kazde z nas tu walcze i do przodu ide.Mam kryzysy ale bez leku sobie radze moim zdaniem naorawde super .
Obym z tego wyszla.
Obym z tego wyszla.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Aśkownik
- Odważny i aktywny forumowicz
Drugi rok żyję z nerwicą. Jak u wszystkich - raz jest lepiej, innym razem gorzej, ale nie jestem bierna - czytam, próbuję zrozumieć, wprowadzam. I nastawiam się pozytywnie, uczę się optymizmu. Początki były jedną wielką niewiadomą, zagubieniem, splątaniem.... Teraz świadomość pozwala mi żyć; z cierpieniem, ale żyć. Bardzo, bardzo mocno pozdrawiam wszystkich (jeszcze) zaburzonych Wojowników
I będę szczęśliwa, choćbym k*rwa miała sobie to szczęście narysować
- Pawcio
Niedługo minie 12 miesiecy , rocznica !!!! Hurra proszę o nieskładanie życzeń !!
Na początku poddałem się Nerwicy ,Leżałem na ziemi i ryłem gębą w błocie, utwierdzałem się w fakcie ze tak nie da się żyć ! Dlaczego Ja ?
, podniosłem się z najgorszego stanu , przestałem użalać się nad sobą i zaakceptowalem swój lęk , a raczej codziennie akceptuje .
Zacząłem doceniać to co w życiu osiągnąłem , bo nigdy nie doceniałem !!!goniłem jak szczur za wszystkim .
Przestałem być radosny!....m egoistą zacząłem żyć dla innych .
Nie wiem czy kiedyś z tego wyjdę !? I Czy jest sens myśleć o tym i robić sobie presję .
A jeśli nie to co ? Trzeba walczyć
wam życzę zdrowia , nigdy się nie poddawajcie , walczcie , chociażby o ten jeden dzień normalności ,
Myśle ze warto ,drugiej szansy nie będzie !
Na początku poddałem się Nerwicy ,Leżałem na ziemi i ryłem gębą w błocie, utwierdzałem się w fakcie ze tak nie da się żyć ! Dlaczego Ja ?
, podniosłem się z najgorszego stanu , przestałem użalać się nad sobą i zaakceptowalem swój lęk , a raczej codziennie akceptuje .
Zacząłem doceniać to co w życiu osiągnąłem , bo nigdy nie doceniałem !!!goniłem jak szczur za wszystkim .
Nie wiem czy kiedyś z tego wyjdę !? I Czy jest sens myśleć o tym i robić sobie presję .
wam życzę zdrowia , nigdy się nie poddawajcie , walczcie , chociażby o ten jeden dzień normalności ,
Paweł
- katarzynka
Dla tego Pana konieczna zmiana kolorku!Pawcio pisze: ↑3 września 2017, o 12:57Niedługo minie 12 miesiecy , rocznica !!!! Hurra proszę o nieskładanie życzeń !!
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-

W sumie mogę tutaj się wpisać. Kilka lat w służbach mundurowych + kilkuletni, toksyczny związek z którego udało mi się wydostać. Uzdolniony strzelec, zacny taktyk doprawiony Krav Magą. Miłośnik survivalu. Wojownik?, długa droga jeszcze przede mną - wrażliwe serducho przeszkadza

- cyraneczka
Jestem na razie pół-wojownikiem, ale obiecuję sobie, że będę niebawem na 100%
dopiero od kilku tygodni zaczęłam porzucać postawę niewolnika, w której trwałam od długiego czasu, nigdy nie byłam zbyt wytrwała, zawsze szybko rezygnowałam, a tu nerwica daje mi szansę zmienić swoje podejście do życia, jeśli jest coś pozytywnego w moim stanie to właśnie to.

- Nipo
Zgłaszam się z prośba o dopisanie mnie do życiowych wojowników,myśle ze jestem na takim etapie w nerwicy ze walczę i się nie poddaje mi kryzysów wydaje mi się ze idę do przodu.Coraz częściej zaczynam się śmiać z tego żartu jaki nam oferuje nerwa
Będę dalej walczył i wiem ze z tego wyjde 

- weird_thoughts
Dopiero znalazłam tę opcję, poproszę o awans
może zmiana statusu doda mocy moim antynerwicowym myślom, żeby miały przewagę 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Jako, że przekroczyłem 100 postów(mało, ale zawsze jedna cyferka dochodzi, nie
) chciałem się hardkorowo zaryzykować i zapytać się czy możliwe jest jeszcze dodanie się do grupy ryzykantów?Fajny kolor i w ogóle fajna nazwa grupy.Używam już tego forum nie tylko do odburzania.Fajna atmosfera i wiedza zawarta w postach zawartych od znanych, nieznanych i nowo poznawanych użytkowników skłoniła mnie do dłuższego, a bardziej powiedziałbym regularnego odwiedzania forum co jakiś czas, kiedy jest na to czas 
Jeśli nie wyznaczyłem się wystarczający ryzykiem, to proszę napisać :] Fioletowy kolor (królewski w moim postrzeganiu) też fajny

Jeśli nie wyznaczyłem się wystarczający ryzykiem, to proszę napisać :] Fioletowy kolor (królewski w moim postrzeganiu) też fajny