Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uważasz że jesteś Wojownikiem? Wpisz się!
- 
				Izabela
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja juz walczę 9 lat, dopiero teraz docierają do mnie pewne kwestie, jestem na najmniejszej dawce leków plus terapia i objawy wróciły, ale staram się zmienić swoją świadomość i postępowanie, łatwo nie jest, ale się nie poddaje  

- Ardiano K-ce
Im warior,give me another colour  

Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
						wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Ardiano K-ce  to mój pupilek jak najbardziej należy mu się kolor wojownika  

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.  
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
						Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
It's time to revelations!

- eyeswithoutaface
- Moderator
Świetnie mi idzie!!!

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- eyeswithoutaface
- Moderator
Popieram!
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
- munka
- Zarejestrowany Użytkownik
Popieram tego Młodziaka!
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Należy się koleżance!
- 
				magdalena0044
Chcialabym napisac zs jestem wojowniczka...bo wygralam. .w wielkim stylu...ale wygralam nie poprzez walke lecz poddanie sie, zrozumienie i akceptacje. Moim zwyciestwem bylo otworzenie oczu na prawde i dostrzezenie tej iluzji. To bylo jedyne co zrobilam. Po 16 latach walki, cierpienia, odpiscilam. I ...nigdy bym nie oddala tych 16 lat, bo dzieki nim jestem tu gdzie jestem. Wiecej nie potrzebuje  pozdrawiam ♡♡
 pozdrawiam ♡♡

pozdrawiam ♡♡
 pozdrawiam ♡♡- różyczka
Hej! Uważam, że też jestem małym wojownikiem. Łapie mnie czasami i to silnie przyznaję. Ale każdego dnia walczę o swoje życie, chodzę na uczelnię, pracuję i robię wiele rzeczy, na które nie mam sił i kusi, żeby się poddać.
Nie zamierzam odpuszczać:)

Nie zamierzam odpuszczać:)
Gdybyśmy traktowali innych tak, jak traktujemy siebie samych - poszlibyśmy do więzienia.
						- 
				Alpina86
Czuje sie wojownikiem każdego dnia kiedy otwieram oczy, byc moze dluga droga przede mną do odburzenia  całkowitego. Ale i tak uważam ze to forum wnosi duże nadzieje w ludzkie serce. Dzieki wam staram się nie wchodzić w zbyt duże analizy. Upadam potem wstaje mocniejsza.   Uważam ze jesteś cudowni. Nikt nikogo nie oceniaj pomagacie nawzajem to jest piękne.  Żyje,oddycham jestem wojownikiem. Pozdrawiam i czekam na mianowanie mnie oficjalnie wojownikiem.

fu*k it
						- Lilmama
Dzięki właśnie takiemu,wojowniczemu nastawieniu jestem tu gdzie jestem - na ostatniej hmmm "prostej"może nie bardzo...wyboistej byłoby bardziej odpowiednim słowem 
Pora zmienić barwy!

Pora zmienić barwy!
be the change you want to see in the world 

czuję, że jestem
 czuję, że jestem