Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Umarła(m) za życia
- Aksyloksa
- Zarejestrowany Użytkownik
Życzę powodzenia w terapii, cieszę się że udało się kogoś takiego znaleźć, mam nadzieje że uda się pokonać ten stan. Nie poddawaj się z terapią, nie bój się mówić nawet tego co ci się wydaje głupie na ten temat, taki specjalista będzie wiedział jak działają objawy psychosomatyczne itd. Wszystkie twoje uczucia są prawdziwe, objawy psychosomatyczne również, nawet jeśli nie są związane chorobowo czysto fizycznie, pamiętaj o tym. Na szczęście emdr i somatic experience zaczynają działać stosunkowo szybko, nawet po kilku sesjach(2-3), czasami trochę dłużej. Trzymaj się i dawaj znać jak jest u ciebie.
Fighting for better life
-
- Nowy Użytkownik
Dziękuję za otuchę.
Myślałam, że może ktoś miał podobnie i napisze o tym, ale widzę, że jestem na forum 'sama' z tego typu problemem.
Byłabym rez ciekawa czy komuś pomogło emdr czy też terapia poprzez usunięcie blokad w ciele.
Może ktoś sie zdecyduje podzielić doświadczeniem? Będę wdzięczna.
Myślałam, że może ktoś miał podobnie i napisze o tym, ale widzę, że jestem na forum 'sama' z tego typu problemem.
Byłabym rez ciekawa czy komuś pomogło emdr czy też terapia poprzez usunięcie blokad w ciele.
Może ktoś sie zdecyduje podzielić doświadczeniem? Będę wdzięczna.