Od jakiegoś czasu mam co rusz takie dziwne uczucie osłabienia, rozchodzące sie jakby od środka.
Zrobiłam sobie trochę badań i jest okey, nie mam anemii.
Nerwice mam już od dłuższego czasu a od niedawna po diecie ro straszne uczucie.
Jem juz normalnie ale i tak to uczucie ze mi slabo pojawia sie ciagle.
To minie, jak myślicie, to od nerwicy?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uczucie osłabienia, pytanie
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Na pewno to ma z nerwą związek.
A ja mam codziennie kręcenie w głowie i jakby słabo mi było.Wkurzające jest to bo nie wiem czy badania nie takie a nie robiłam teraz czy coś innego.
A ja mam codziennie kręcenie w głowie i jakby słabo mi było.Wkurzające jest to bo nie wiem czy badania nie takie a nie robiłam teraz czy coś innego.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- cyraneczka
- Odważny i aktywny forumowicz
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A trwam tak z dnia na dzień.
Czasem pojęcze sobie ale jakoś żyje.Robie co mam robić.Do roboty chodzić muszę i chodzę z przymusu bo mam dom do spłaty.
Ale nie chce siedzieć też bezczynnie w domu.Do ludzi wyjść choć teraz w tym sklepie to taki Sajgon że mam dosyć.....
Powiem że te zawroty są uciążliwe i słabość.
Czasem pojęcze sobie ale jakoś żyje.Robie co mam robić.Do roboty chodzić muszę i chodzę z przymusu bo mam dom do spłaty.
Ale nie chce siedzieć też bezczynnie w domu.Do ludzi wyjść choć teraz w tym sklepie to taki Sajgon że mam dosyć.....

Powiem że te zawroty są uciążliwe i słabość.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.