Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
-
- Gość
rzecz ma miejsce w obecnych czasach; zarazić się można kropla krwi, garstka próbuje przetrwać- chłopak, murzynka i dziewczyna ok 15 lat.
Derelaka 10 czy, że 10 tytułów?
byłeś u lekarza?
Derelaka 10 czy, że 10 tytułów?
byłeś u lekarza?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Pomyśleć `ze ja np rok temu szukałem po gazetach jakiegoś horroru xD a jak nie było byłem wściekły i nic nie oglądałem tylko liczyły się dla mnie horrory xP a teraz jak szedł jakiś to uciekłem w popłochu jak by do mnie strzelali xd i szprycowałem się dodatkowo programem nie znam dokładnej nazwy ale na discovery world ''duchy'' xD
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi teraz najbardziej przeszkadzają błyski,plamki przed oczami latające i pojawiające się.A mieliście może tak że jak macie takie kropki przezroczyste to tak czasami jak by one trochę spływały czy coś w tym stylu??
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nie dosyć ze to pyłki które miało się zawsze a w dd się na to zwraca uwagę to miałem też podczas samej dd migające kropki w oczach albo błyskające morczki, muszki i iskierki. Miałemn tez tak ze jak spojrzałem nawet na chwile na światło to długi czas potem miałem odblask tego w oczach, to nawet normalnie jak jest to tez sie tak robie ale przy dd sekunda wystarczyla zebym przez 10 minut potem mial to w oczach. Wzrok byl bardzo wrazliwy jak mialem depersonalizacje.
- ddd
sluchajta koledzy i kolezanki z depersonalizacja czy jak rozmawiacie z kims to tez myslicie jednoczesnie o tym ze on widzi w was cos podejrzanego? kurcze nie wiem jak to wyjasnic
bo czasem gadam z ziomkiem i mysle czy to co gadam to normalne i czy on nie widzi tej mojej dd

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ddd
tak ze ludzie to zobacza i zastanawiam sie czy to co mowie jest okey, czy czasem nie bredze albo nie mam jakis halunow...wiesz o co mi chodzi??
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- ddd
podbudowala mnie twoja wypowiedz ;P mam tak samo
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p