Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Totalna degrengolada, kryzys , mam dość , proszę o wsparcie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

12 października 2016, o 20:43

Grzesiu jesli Cie to uspokoi to powiem Ci,ze ja w stanie stresu czy mocnych nerwów miewam czasem cos w podobie. Również odczuwam takie jakby napięcie w oku i jego bol. Nie trwa to jakos zbytnio dlugo ,bo nie skupiam sie na tym po prostu odczuwam kilku minutowy dyskomfort. Wiec u Ciebie pewnie tez tak jest.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
Awatar użytkownika
Grześ

12 października 2016, o 20:43

Chcesz mi powiedzieć że to kurestwo przeszło CI ?! Mnie już zeszło shanis tyle , tak mega abstrakcyjnych objawów że masakra... ale tto gówno... od niego się w sumie zaczęło wraz z zawrotami głowy... i to zostało. Czy to prawda że nerwica właśnię cofa się "od końca do początku" z objawami ?
Jedyne co trzeba zrobić to zająć miejsce w kolejce sukcesu i nie dać się z niej wypchnąć"

“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”

“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”

“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
WojtasX
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

12 października 2016, o 20:45

a tak naprawdę co by ci to dało że znalazłbyś ten objaw w spisie, jak chcesz to zaraz dopiszę to oko i parę jeszcze na zaś ;) A tak na poważnie za dużo szukasz przyczyny i się na tym skupiasz.Zaakceptuj nerwice olej lekarzy bo już się nachodziłeś i pomału do przodu.Podziel sobie dni na chjo..we i na chujo..we ale mogą być i tych mogą być będzie coraz więcej.Trzymaj się i nie panikuj bo kryzysy są nieuniknione.
Bo są dwa rodzaje bólu, Oskarku. Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne się znosi. Cierpienie duchowe się wybiera.
Oskar i pani Róża
Awatar użytkownika
Grześ

12 października 2016, o 20:49

Czesc myszusia - jeszcze nie miałem przyjemności Cię poznać. U mnie te objawy są niestety 24h na dobę bez względu na to co czuję subiektywnie,. Ale wiem że nie ma co porównywać... ale tto jest tak okropne i tak utrudnia życie że... no ja dziśsie rozkleiłem totalnie, siedze w mieszkaniu i po prostu się poryczałem z tej całej bezsilności i objawów DD... :)
Jedyne co trzeba zrobić to zająć miejsce w kolejce sukcesu i nie dać się z niej wypchnąć"

“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”

“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”

“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
Awatar użytkownika
schanis22
Zarejestrowany Użytkownik

12 października 2016, o 20:53

Grześ pisze:Chcesz mi powiedzieć że to kurestwo przeszło CI ?! Mnie już zeszło shanis tyle , tak mega abstrakcyjnych objawów że masakra... ale tto gówno... od niego się w sumie zaczęło wraz z zawrotami głowy... i to zostało. Czy to prawda że nerwica właśnię cofa się "od końca do początku" z objawami ?
Słyszałam kiedyś że tak może być tzn zaczło sie od objawu z okiem pozniej cała masa objawów , powrót do pierwszego i koniec nerwicy . Nie potrzebnie przestraszyłeś się tego , ale nic ogarni dupę i do roboty , nie ma co się rozczulać nad objawami . Przeszły mi objawy z okiem , ale jednak to lewe oko jest troszką słabsze od prawego , chociaż w niczym mi to nie przeszkadza , a może nie jest wcale słabsze tylko ja jestem bardziej wrażliwa na jego punkcie . Nic Ci nie będzie wszytko co piszesz to nadal nerwica :friend:
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
ODPOWIEDZ