Ile czasu to brałaś ?Juliaaa78569 pisze: ↑22 marca 2022, o 13:21Brałam antydepresanty (najniższa dawka) na początku zaburzenia
Jak radzisz sobie obecnie przy ataku paniki ?
Ile czasu to brałaś ?Juliaaa78569 pisze: ↑22 marca 2022, o 13:21Brałam antydepresanty (najniższa dawka) na początku zaburzenia
Od kwietnia do lutego następnego roku.martif pisze: ↑22 marca 2022, o 19:19Ile czasu to brałaś ?Juliaaa78569 pisze: ↑22 marca 2022, o 13:21Brałam antydepresanty (najniższa dawka) na początku zaburzenia
Jak radzisz sobie obecnie przy ataku paniki ?
Nie pamiętam. Nie zależało mi na czasie, po prostu dałam tyle czasu ile potrzeba i nie oczekiwałam że mi przejdzieDamianZ1984 pisze: ↑22 marca 2022, o 22:06Julia mam pytanko ile razy tak obserwowałaś zanim zaczęło działać.? W sensie przestałaś się bać.
Po lekach masz zmiany neuro? no tego własnie się najbardziej boję - że zamiast pomóc to zaszkodzęHysSpodGory pisze: ↑22 marca 2022, o 22:37Ataki paniki mialem pare przed lekiem, pozniej jedynie na lekach, po lekach mam zmiany neurologiczne ... Bez atakow paniki.
Nie boj sie, nie sa to zmiany ktore widac na rezonansie czy cos takiego tylko przewrazliwienie jakies receptorow przestawienie w systemach związanych, neuroprzekaznikami, ja wazylem chyba 5 kg mniej niz zwykle jak dostalem ataku paniki, obawiam sie, ze ten atak paniki byl jedynie symptomem zmiany w mozgu jaka zaszla po zazyciu psychodelikow wiele lat temu bo po ich spozyciu mialem odrealnienie i lęki nocne (2013-2021) no i 16 wrzesnia 2021 w stresie i oslabieniu cos walnelo ... Ostry lęk napad skrajnego lęku... Myslalem ze umieram, dali mi trazodon i dostalem jakiejs paranoi, przy okazji babka bez uprawnien zwiekszyla moj stres wkrecajac schizo, ma sa kra co sie dzialo, nie dziwie sie ze wątpiłem i watpie w diagnozy nerwicy, bo psychodeliki naprawde moga cos przestawic i stworzyc specyficzny stan mozgowy.maggie2223 pisze: ↑23 marca 2022, o 15:41Po lekach masz zmiany neuro? no tego własnie się najbardziej boję - że zamiast pomóc to zaszkodzęHysSpodGory pisze: ↑22 marca 2022, o 22:37Ataki paniki mialem pare przed lekiem, pozniej jedynie na lekach, po lekach mam zmiany neurologiczne ... Bez atakow paniki.