Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wiek ludzi z forum
- Wiktor96
- Zarejestrowany Użytkownik
22, zaburzenie od 18
- sennajawie
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
O boże ile moich rówieśników
a już myślałam że jestem gowniazeria jedna na forum
22 lata, nerwa od hem 16, 17
Chciałam pamiętać jak rozpaczliwa jest ciemność, by pełniej móc cieszyć się nowym światłem.
Nie walcz z nerwicą, przytul ją mocnym uściskiem
"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."

"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
No chyba nie xd (20)sennajawie pisze: ↑11 grudnia 2018, o 10:48O boże ile moich rówieśnikówa już myślałam że jestem gowniazeria jedna na forum
- sennajawie
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Haha, Wiktor, szac że jesteś taki młody a już odburzonywitorrr98 pisze: ↑12 grudnia 2018, o 13:36No chyba nie xd (20)sennajawie pisze: ↑11 grudnia 2018, o 10:48O boże ile moich rówieśnikówa już myślałam że jestem gowniazeria jedna na forum

Chciałam pamiętać jak rozpaczliwa jest ciemność, by pełniej móc cieszyć się nowym światłem.

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Jak nerwica była w wieku 12 lat stwierdzona, to miałem czas do tej pory się odburzyćsennajawie pisze: ↑12 grudnia 2018, o 13:51Haha, Wiktor, szac że jesteś taki młody a już odburzonywitorrr98 pisze: ↑12 grudnia 2018, o 13:36No chyba nie xd (20)sennajawie pisze: ↑11 grudnia 2018, o 10:48O boże ile moich rówieśnikówa już myślałam że jestem gowniazeria jedna na forum
![]()
![]()

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Co się dzieje że tak wiele młodych ludzi musi walczyć z nerwica od takich młodzieńczych lat? I tu pytanie do tych najmłodszych. Jak sądzicie co u was wpłynęło na rozwój stanów nerwicowych? Problemy w domu? Presja otoczenia? Uczucie odrzucenia? Brak bezpieczeństwa?