Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęki

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Aaa99
Zarejestrowany Użytkownik

25 grudnia 2024, o 18:06

Wyczytałem że nieleczone zaburzenia lękowe mogą powodować poważniejsze choroby psychiczne a nawet prowadzić do zaburzeń osobowości co mnie przeraziło bo mam też strach że właśnie moja osobowość się rozpadła spałem godzinę w dzień stałem i znowu to samo co ja tu robię i wgl zniekształcone odbieranie świata i ogromne problemy z pamięcią i koncentracja
Awatar użytkownika
MESJASZ

25 grudnia 2024, o 18:07

Xanax brałeś?
Aaa99

25 grudnia 2024, o 18:11

MESJASZ pisze:
25 grudnia 2024, o 18:07
Xanax brałeś?
Kiedyś brałem alprazolam ale już od długiego czasu nie stosuje lekarz też nie zalecił bo jak stwierdził to już może być ostateczność i że po braniu tego inne leki mogą już nie działać
Awatar użytkownika
Sadwolf

25 grudnia 2024, o 20:26

Aaa99 pisze:
Wyczytałem że nieleczone zaburzenia lękowe mogą powodować poważniejsze choroby psychiczne a nawet prowadzić do zaburzeń osobowości co mnie przeraziło bo mam też strach że właśnie moja osobowość się rozpadła spałem godzinę w dzień stałem i znowu to samo co ja tu robię i wgl zniekształcone odbieranie świata i ogromne problemy z pamięcią i koncentracja
No ta, czytaj najczarniejsze scenariusze i dziw się, że przychodzą najczarniejsze myśli 😂

Mordko, wiem że to będzie kliszowe, ale naprawdę usiądź sobie albo idź na spacer, albo na siłownię. Weź słuchawki i puść sobie jakieś nagrania DivoVica bądź "Najczęstsze błędy odburzania" Hewwada - kolejność oglądania tego pierwszego jest tutaj na forum 😊
Aaa99

25 grudnia 2024, o 20:34

Sadwolf pisze:
25 grudnia 2024, o 20:26
Aaa99 pisze:
No ta, czytaj najczarniejsze scenariusze i dziw się, że przychodzą najczarniejsze myśli 😂

Mordko, wiem że to będzie kliszowe, ale naprawdę usiądź sobie albo idź na spacer, albo na siłownię. Weź słuchawki i puść sobie jakieś nagrania DivoVica bądź "Najczęstsze błędy odburzania" Hewwada - kolejność oglądania tego pierwszego jest tutaj na forum 😊
Właśnie oglądam prawie cały czas ale do mnie jakby to nie docierało nie wiem jak to nawet opisać
morphifry

27 grudnia 2024, o 00:57

Spoko, ja kiedys jak mialam najsilniejsze dd i mialam konsultacje z Hewadem, to sie go pytalam a co jesli on tez jest nierealny 😂 I ze nawet ta rozmowa z nim wydaje mi sie dziwna, obca itd
ODPOWIEDZ