Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Huśtawka nastrojów i inne wątpliwości

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
siemaeniuxd
Zarejestrowany Użytkownik

28 września 2020, o 22:13

Siemanko, lapia mnie juz watpliwosci, bo skonczyl mi sie lek asertin i zapodzialem gdzies recepte i siedze 5 dzien bez tego antydepresanta i ostatnio lapia mnie strasznie dziwne hustawki nastrojow, tzn pisze to teraz w mega smutku, prawie z lzami w oczach mimo tego, ze nie mam powodow do bycia smutnym(no oprocz tego, ze mam dosc wkrecania sobie chorob psychicznych), a po chwili moge miec nawet jakas euforie i moze zalewac mnie energia, nie wiem czy takie cos jest normalne w nerwicy, takie napady smutku i euforii, takie cos jest normalne w schizie czy chadzie, mysle, ze to nie nerwica, a cos wiecej. Moge nawet czuc smutek i radosc jednoczesnie(ciezko mi jest to wyjasnic) moze psychiatra sie pomylil z diagnoza i to po prostu schiza, albo chad z psychoza?
ODPOWIEDZ