Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tak ma być ?
- Macias
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich jest to mój 2 wpis na tym forum. W porównaniu z ostatnim ( "'świerzak z DD. POmocy " ) jest lepiej . Natrętne myśli poszły w nicość, emocje i uczucia wróciły . generalnie staram się żyć i nie myśleć o tym . Bywają momenty że czasami przez pół dnia o tym zapominam
najważniejsze to mieć zajęcie . Jedyne co mi jeszcze o tym przypomina to widzenie jak we śnie i pustka w głowie . Oczywiście nieraz przechodzi mi przez głowę myśl ile to może jeszcze potrwać lub a co jeśli to nie minie i tu pytanie do osób które mają to za sobą. Mieliście tak samo ? W sensie że dolegliwości przechodzą w jakiejś konkretnej kolejności ? POzdrawiam

- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
U mnie najważniejszym objawem który zaczął mijać było po prostu odrealnienie, pustka w głowie zaczęła mijać później tak samo jak objawy wzrokowe (trzymały się najdłużej).
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.