Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Tak ma być ?

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Macias
Zarejestrowany Użytkownik

6 grudnia 2016, o 22:10

Witam wszystkich jest to mój 2 wpis na tym forum. W porównaniu z ostatnim ( "'świerzak z DD. POmocy " ) jest lepiej . Natrętne myśli poszły w nicość, emocje i uczucia wróciły . generalnie staram się żyć i nie myśleć o tym . Bywają momenty że czasami przez pół dnia o tym zapominam :) najważniejsze to mieć zajęcie . Jedyne co mi jeszcze o tym przypomina to widzenie jak we śnie i pustka w głowie . Oczywiście nieraz przechodzi mi przez głowę myśl ile to może jeszcze potrwać lub a co jeśli to nie minie i tu pytanie do osób które mają to za sobą. Mieliście tak samo ? W sensie że dolegliwości przechodzą w jakiejś konkretnej kolejności ? POzdrawiam
Awatar użytkownika
Kretu
Odburzony Wolontariusz Forum

7 grudnia 2016, o 10:55

U mnie najważniejszym objawem który zaczął mijać było po prostu odrealnienie, pustka w głowie zaczęła mijać później tak samo jak objawy wzrokowe (trzymały się najdłużej).
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
ODPOWIEDZ