Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
szukam: kochanka/kochanki/dziewczyny/chłopaka
- PatrycjanXIII
- Zarejestrowany Użytkownik
Kurde po kilku miesiącach zaglądam i co za dział znajduję 

- Ciasteczko
- Administrator
Tylko chyba ten interes nie kwitnie...  Trzeba powiesić różowe firanki i jakiś fajny neonik...
 Trzeba powiesić różowe firanki i jakiś fajny neonik... 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu. 
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. 

Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

- PatrycjanXIII
Komu jakieś kochaństwa potrzebne. "Each man has to face live/death by his one, alone..."

- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
LOL, nawet nie wiedziałem, że taki wątek istnieje   

To taki wdzięczny temat.. Lepiej się kochać niż wkręcać.

To taki wdzięczny temat.. Lepiej się kochać niż wkręcać.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
						Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
- 
				ITI

Być sobą znaczy wierzyć w siebie być prawdziwym.
Życie zaczyna się tam gdzie kończy sie strach.
Uwaga niesie energię.
ZAPAMIĘTAJ: 'Im więcej naciskamy tym większy jest opór'
Pamiętaj :co ludzie myślą nie jest ważne.
Zapamiętaj:Nie jesteś tylko emocjami.
Pamiętaj:Miej DYSTANS !
UmysłRegenerujeSięGdyPrzestajeszSięBać
CiemneStronySłużąDoPrzykryciaJasnychStronŻycia!
JeśliTraciszPieniądzeMałoTracisz,JeśliTraciszZdrowieDużoTracisz,JeśliTraciszSpokójWszystkoTracisz
Im szybciej zaakceptujesz scenariusz w głowie na który się nie zgadzasz,tym szybciej zmieni się Twój stan emocjonalny na lepszy !
Nerwica to stan umysłu który chce nam powiedzieć że :jestescie katami dla siebie zmieńcie się to wam odpuszcze!
						Życie zaczyna się tam gdzie kończy sie strach.
Uwaga niesie energię.
ZAPAMIĘTAJ: 'Im więcej naciskamy tym większy jest opór'
Pamiętaj :co ludzie myślą nie jest ważne.
Zapamiętaj:Nie jesteś tylko emocjami.
Pamiętaj:Miej DYSTANS !
UmysłRegenerujeSięGdyPrzestajeszSięBać
CiemneStronySłużąDoPrzykryciaJasnychStronŻycia!
JeśliTraciszPieniądzeMałoTracisz,JeśliTraciszZdrowieDużoTracisz,JeśliTraciszSpokójWszystkoTracisz
Im szybciej zaakceptujesz scenariusz w głowie na który się nie zgadzasz,tym szybciej zmieni się Twój stan emocjonalny na lepszy !
Nerwica to stan umysłu który chce nam powiedzieć że :jestescie katami dla siebie zmieńcie się to wam odpuszcze!
- alaska
Hej. Wpisuję się. Na serio szukam chłopaka, chociaż nie wiem, czy z moimi zaburzeniami da się zbudować jakąkolwiek bliższą relację. Chciałabym zacząć od koleżeństwa, przejść do przyjaźni, a jak szczęście dopisze, stworzyć związek. Tak stopniowo, powoli, ponieważ trochę czasu mija, zanim się do kogoś przywiążę. Najważniejsza informacja to, że mam OCD. Można poczytać w moich postach, jak to wygląda, chociaż moje natręctwa zmieniają się. Aktualnie mam obsesję na punkcie czystości, co w dość poważnym stopniu mnie ogranicza. Ale mimo to jestem wesoła i cieszę się z tego co, mam  

Jak ktoś jest zainteresowany poznaniem się, to podam email: coloralaska@gmail.com. Pozdrawiam

Jak ktoś jest zainteresowany poznaniem się, to podam email: coloralaska@gmail.com. Pozdrawiam
- 
				Koniczynka38
Hmmm...tak sobie myślę, czy to co mam w głowie pozwoli kochać...  

- Halka
Kocha sie sercem ?Koniczynka38 pisze: ↑21 stycznia 2019, o 19:40Hmmm...tak sobie myślę, czy to co mam w głowie pozwoli kochać...

- Adas94
Ostatnio zadaje sobie pytanie czym jest miłość? Jak poznać, że się kogoś kocha? Czy to jest uczucie, emocja? czy może decyzja? czy może dawanie siebie i całego swojego życia drugiej osobie, troska i ochrona drugiej połówki? Czy wszystko razem wzięte  Takie rozkminy mam, filozofuje
 Takie rozkminy mam, filozofuje  Co sądzicie?
  Co sądzicie? 

Takie rozkminy mam, filozofuje
 Takie rozkminy mam, filozofuje  Co sądzicie?
  Co sądzicie? 
- 
				elenna
To wszystko razem wziete  wtedy nie zadajesz sobie pytan, tylko zamiast dzialac racjonalnie, dzialasz nieracjonalnie i potem zastanawiasz sie nad skutkami swojego zachowania. Jestes zaslepiony. Taka jest moja definicja
 wtedy nie zadajesz sobie pytan, tylko zamiast dzialac racjonalnie, dzialasz nieracjonalnie i potem zastanawiasz sie nad skutkami swojego zachowania. Jestes zaslepiony. Taka jest moja definicja 

wtedy nie zadajesz sobie pytan, tylko zamiast dzialac racjonalnie, dzialasz nieracjonalnie i potem zastanawiasz sie nad skutkami swojego zachowania. Jestes zaslepiony. Taka jest moja definicja
- 
				tapurka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Miłość to uczucie, zakochanie to emocja, jak kogoś naprawdę pokochasz to będziesz to wiedział i tyle, nie trzeba będzie nad tym myśleć, zastanawiać się czy warto, czy chcesz naprawdę i na zawsze. Można podjąć decyzję o ślubie, o dziecku, ale nie o tym czy kogoś pokochasz czy nie.Adas94 pisze: ↑21 stycznia 2019, o 20:01Ostatnio zadaje sobie pytanie czym jest miłość? Jak poznać, że się kogoś kocha? Czy to jest uczucie, emocja? czy może decyzja? czy może dawanie siebie i całego swojego życia drugiej osobie, troska i ochrona drugiej połówki? Czy wszystko razem wzięteTakie rozkminy mam, filozofuje
Co sądzicie?

you infected my blood
						- 
				Koniczynka38
Będę wiedziała? A jeśli spotykam mężczyzn, z którymi mogłabym  stworzyć bliższą relację i czuję lęk ...chcę uciekać, do domu, do dzieci, gdziekolwiek byle nie z nim...szukać czy wciąż czekać na księcia - oto jest pytanie...( hmmm gdzie są emotki, jacieee, jestem tu od wczoraj i nie mogę się  połapać)