Myślę, że każdy taki mały sukces jest dla nas dużym sukcesem.
  Myślę, że każdy taki mały sukces jest dla nas dużym sukcesem.Nie jesteś sama w tej ślepej wierze, nie martw się. Ja na przykład, mimo że jestem na tym forum i czuję że ono do mnie pasuje, to mam wewnętrzne przekonanie, że nie mam żadnej nerwicy, tylko inna chorobę: guz nadnerczy (nagłe skoki cisnienia), nowotwór przysadki mózgowej, choroba serca zwiastująca nieuchronnie zbliżający się zawał
 Z jednej strony tylko czekam, żeby tu napisać, że nikt nie ma racji twierdząc, że mam ataki lęku panicznego, a z drugiej strony jak mi piszecie, że macie to samo i czytam o Waszych objawach, to mi pomaga i przechodzi na jakiś czas.
  Z jednej strony tylko czekam, żeby tu napisać, że nikt nie ma racji twierdząc, że mam ataki lęku panicznego, a z drugiej strony jak mi piszecie, że macie to samo i czytam o Waszych objawach, to mi pomaga i przechodzi na jakiś czas. Ciągle nie potrafię uwierzyć, że te ataki to nie jest stan przedzawałowy tylko atak lęku panicznego i nie wiem jak mam to zmienić..
Aga, ja tak jak Ty jestem bardzo mocno związana emocjonalnie i fizycznie z ciśnieniomierzem

.. Ostatnio bardzo często mąż wymieniał mi baterie a ostatnio chyba włożył już akumulatorki  ;yhy
 .. Ostatnio bardzo często mąż wymieniał mi baterie a ostatnio chyba włożył już akumulatorki  ;yhy

Otworzylam drzwi do mieszkania i wyszlam na klatke bo bylo tam chlodmiej. Teraz pewnie bede przeziebiona ale wtdy nie mialo to znaczenia/ Bylo mi okropnie straszny lek przed smiercia i nie moglam ustac w miejscu.  Wiedzialam ze to atak paniki i po okolo 40 minutach troche przeszlo ale i tak sie czulam fatalnie probowalam sie polozyc ale za chwilke musialam wstawac z powrotem bo sie mi pogarszalo. I tak chodzilam po domu nawet na forum nie moglam wejsc poczytac bo nie moglam usiedziec w miejscu. Macie tak z tym chodzeniem? Po 2 godzinach jak widzialam ze jestem nakrecona polknelam cloranxen i po godzinie spalam juz nawet nie wiedzac kiedy zasnelam.
 Otworzylam drzwi do mieszkania i wyszlam na klatke bo bylo tam chlodmiej. Teraz pewnie bede przeziebiona ale wtdy nie mialo to znaczenia/ Bylo mi okropnie straszny lek przed smiercia i nie moglam ustac w miejscu.  Wiedzialam ze to atak paniki i po okolo 40 minutach troche przeszlo ale i tak sie czulam fatalnie probowalam sie polozyc ale za chwilke musialam wstawac z powrotem bo sie mi pogarszalo. I tak chodzilam po domu nawet na forum nie moglam wejsc poczytac bo nie moglam usiedziec w miejscu. Macie tak z tym chodzeniem? Po 2 godzinach jak widzialam ze jestem nakrecona polknelam cloranxen i po godzinie spalam juz nawet nie wiedzac kiedy zasnelam. Ten objaw bardzo mnie męczył.Potem jak zaczęłam brać tabletki to jeszcze sie nasiliło.Ale tylko na poczatku.
 Ten objaw bardzo mnie męczył.Potem jak zaczęłam brać tabletki to jeszcze sie nasiliło.Ale tylko na poczatku. Denerwuje mnie ta przeogromna niemoc i lęk, że nic mnie już nie ucieszy...
 Denerwuje mnie ta przeogromna niemoc i lęk, że nic mnie już nie ucieszy... Tylko ja ciągle nie wierzę, że to "tylko" nerwica
  Tylko ja ciągle nie wierzę, że to "tylko" nerwica   
  Tylko czekam na jakiś zawał, albo zapaść albo nie wiem co jeszcze. Nie mogę się opędzić i od czasu do czasu wrzucam w google "ucisk w klatce" i wyskakująmi  różne dolegliwości, jakieś zatory płucne i inne i jestem na 100% pewna, że mam którąś z tych chorób, bo mi kilka pasuje. Ciężko mi się dzisiaj oddycha, czuję ciężko w klatce i z całej lewej strony.. No koszmar
  Tylko czekam na jakiś zawał, albo zapaść albo nie wiem co jeszcze. Nie mogę się opędzić i od czasu do czasu wrzucam w google "ucisk w klatce" i wyskakująmi  różne dolegliwości, jakieś zatory płucne i inne i jestem na 100% pewna, że mam którąś z tych chorób, bo mi kilka pasuje. Ciężko mi się dzisiaj oddycha, czuję ciężko w klatce i z całej lewej strony.. No koszmar   

Dobrze, że w ogóle się myjemy
  Dobrze, że w ogóle się myjemy  

Ja brałam ekspresowy prysznic i myślałam o tym,żeby tylko zdążyć sie ubrać zanim padnę i przyjedzie pogotowie
 Ja brałam ekspresowy prysznic i myślałam o tym,żeby tylko zdążyć sie ubrać zanim padnę i przyjedzie pogotowie