Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

sposób na obsesję jakiś

Forum o nerwicy natręctw i jej objawach.
Omawiamy tutaj własne doświadczenia z życia z tym jakże natrętnym zaburzeniem.
Ale także w tym temacie można podzielić się typowymi natrętnymi lękowymi myślami, które pełnią rolę straszaków i eskalatorów lęku w zaburzeniu.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

14 kwietnia 2014, o 22:54

Cześć. Możecie ...( w tym momencie myślę jak zacząć post żebyście nie wzięli mnie za chora psych.)
Zacznę może tak... co chce wyjść do ludzi itp itd to mam dziwny lęk. Dotyczy on tego że jak się z kimś spotkam , że znajomymi albo na randkę z kimś to boje sie bardzo że ktoś mi cos dosypal i mnie zgwalci..:( wtedy dostaje silnego leęku zaraz do toalety na kibelek muszę i skanuje swoje zachowanie czy nie jestem senna czy nie widzę podwójnie itp itd i na serio czuje się dziwnie jakby serio ktoś coś dosypal. Mieliście tak kiedyś ?:( na serio próbuje nerwicee okiełznać nie analizowac no ale sami wiecie
aryaK
Gość

14 kwietnia 2014, o 22:58

heh spoko, tez tak mam, chore mysli że sama sobie przypadkiem cos dosypię albo ktos inny to zrobi i zdechnę czy coś ;) tez mnie to za pierwszym razem nakręciło ale potem to olewam i myśl jest, niestety nie wiem jak sie jej pozbyć całkowicie, ale jak będziesz ten lęk olewać to przejdzie panika;)
ODPOWIEDZ