Witam.
Dawno nic nie pisałem może dlatego że bywałem rzadko na forum,ale znowu naszła mnie potrzeba.
Ostatnimi czasy zwróciłem swoją uwagę na skurcze brzucha które nie potrafię dokonca opisać ani dokładnie określić czy to jakiś skurcz jelit czy cos innego.
Skurcze te miewiam od kilku lat i nigdy nie oddawałem im żadnej uwagi,skurzc mnie dopada nie ważne kiedy nie ma znaczenia może to być raz na miesią, tydzien,czy codzienie raz mocniej raz słabiej zawsze trwają około 30sek.do 1.min i puszczają.
Ból kojarzy mi się jakby mnie ktoś delikatnie w kroczę kopnoł i by promieniowało do brzucha ale od strony krocza nic mnie nie boli tylko w brzuchu więc sam nie wiem.Czy ktoś miał z was miewał coś takiego czy to mogą być nerwobole?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?