Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co robić ???????
-
- Świeżak na forum
Już się nakręcam i mierze ciśnienie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam 1 krótkie pytanie jakby ktoś mógł coś w tym temacie to z góry dziękuję.
Wiele na to wskazuję że mam nerwicę i wiele wskazuję że także refluks i odbijanie się non stop.
Chodzę do gastrologa i psychiatry i neurologa i nic zero efektów.
Leki takie siakie i nic odbijanie masakryczne non stop.
Pytanie ma takie jak odróżnić problemy gastryczne somatyczne u mnie to odbijanie od nerwicy.
Nie mogę sobie z tym poradzić i to mnie wykańcza dosłownie.
Please.
Wiele na to wskazuję że mam nerwicę i wiele wskazuję że także refluks i odbijanie się non stop.
Pytanie ma takie jak odróżnić problemy gastryczne somatyczne u mnie to odbijanie od nerwicy.
Please.
-
Mi odbijało się rok, non stop, wkręciłam sobie wszystko, łącznie z rakiem żołądka, samo przeszlo, mów sobie ze fajnie zw Ci się odbija że lubisz ten stan itdtpzwalil pisze: ↑24 marca 2020, o 13:49Ja mam 1 krótkie pytanie jakby ktoś mógł coś w tym temacie to z góry dziękuję.
Please.
-
Także miałem epizody odbijania się - przez 3 miesiąc non-stop, na czczo czy po jedzeniu, rano czy w nocy puste odbijanie bez żadnej treści. W końcu po wykonaniu USG jamy brzusznej wszystko minęło.