Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pytanie o lek Sertagen
-
Agabell
- Nowy Użytkownik
Witam. Od kilku lat byłam na sertagenie 50 mg. Komfort życia rewelacyjny. Praktycznie brak skutków ubocznych. Od lipca zeszłego roku zaczął się problem z dostępnością leku w aptekach. Dostałam zamiennik asentre. Po jakim czasie zaczęłam się czuć gorzej. Lekarz przepisał mi Zoloft. Stan tolerancji na lek był słaby więc weszłam na 100 mg. Do tej pory po wielu tygodniach zaczęłam dopiero czuć się lepiej. Do tej pory nie jest idealnie ale powiedzmy, że nie jest źle. Skutek uboczny jaki zauważyłam to poty nacje i to do takiego stopnia, że w środku nocy muszę się 2 lub 3 razy przebierać. Sertegnu nadal nie widzę dostępnego w aptekach. Czy ktoś może przeszedł z niego na inny równie skuteczny zamiennik? A może wie, co się dzieje że Sertagen nie jest dostępny? Z góry dziękuję za odpowiedzi.