Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Przytuli ktoś?
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP

https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Trzymaj sie! Cudowny psychiatra powiedział mi ostatnio, żebym pamiętała, że nic nie trwa wiecznie, żadne cierpienie. Nawet fizyczny ból kiedyś się kończy, a co dopiero emocjonalny. Twój mózg jest bardzo plastyczny, nauczy się od nowa cieszyć życiem
U mnie tak było, a jeszcze chwilę temu byłam przekonana, ze już nigdy nie będzie dobrze. Więc pamietaj, umysł to cudownie elastyczne narzędzie! Jeszcze będziesz szczęśliwa <3

-
Ogólnie ryczę już kolejny dzień. Odeszłam też z pewnego forum, na którym dostawałam takie "rady", że brak mi słów. Nie wspomnę już o wszelkich złych słowach.
Wracam do Was po długim czasie. Natręty są dalej, a do tego od ponad roku nie słyszę normalnie na lewe ucho. Nie mam diagnozy, nie mam nic. Do tego ból całej lewej strony głowy od tego ucha. 4 maja mam rezonans głowy. Bardzo się boję... Przytulcie i proszę nie zostawiajcie mnie.. ;(
Wracam do Was po długim czasie. Natręty są dalej, a do tego od ponad roku nie słyszę normalnie na lewe ucho. Nie mam diagnozy, nie mam nic. Do tego ból całej lewej strony głowy od tego ucha. 4 maja mam rezonans głowy. Bardzo się boję... Przytulcie i proszę nie zostawiajcie mnie.. ;(
- mżawka
Ja też mam ostatnio spory kryzys i czuje sie w tym kompletnie osamotniona. Także wiem co czujesz i jestem w tym z Tobą, poradzimy sobieMłoda9995 pisze: ↑17 marca 2021, o 21:46Ogólnie ryczę już kolejny dzień. Odeszłam też z pewnego forum, na którym dostawałam takie "rady", że brak mi słów. Nie wspomnę już o wszelkich złych słowach.

-
Cześć mżawka, wiesz co wiekszosc z nas ma somaty cały czas jakieś i one będą w końcu na to przyzwalamy i się skupiamy na nich, z dobrej wiadomości powiem co ze ten tydzień jest jeszcze pod względem nerwicowcow słabszy bo są duże przesilenia w naturze, ale od wtorku zacznie się wszystko normować, więc wytrzymaj jeszcze troszkę, jeżeli potrzebujesz przytulenia jestem że Śląska i mimo covid przytulę każdego kto Cierpi bo wiem jak to jest potrzebne i ból wewnętrzny potrafi spustoszyć zewnętrzny świat. ALE DAMY RADĘ JEST NAS WIĘCEJ W KUPIE SIŁA.
-
W sensie w zbiorze ludzi, nie chodziło o stolec. 

- mżawka
Bardzo pomaga mi kontakt z ludźmi którzy rozumieją i czują to co ja. W świecie realnym nie mam nikogo takiego i czasem jestem bardzo sfrustrowana i czuję się nie rozumiana. Właśnie rozmawialiśmy w pracy o tych przesileniach i dużo osób teraz sie źle czuje, nie tylko "nerwicowcy". Ale bardzo chcę dać radę i zawalczyć o siebie i mam nadzieję że każdemu z nas się udaDamianZ1984 pisze: ↑18 marca 2021, o 07:58Cześć mżawka, wiesz co wiekszosc z nas ma somaty cały czas jakieś i one będą w końcu na to przyzwalamy i się skupiamy na nich, z dobrej wiadomości powiem co ze ten tydzień jest jeszcze pod względem nerwicowcow słabszy bo są duże przesilenia w naturze, ale od wtorku zacznie się wszystko normować, więc wytrzymaj jeszcze troszkę, jeżeli potrzebujesz przytulenia jestem że Śląska i mimo covid przytulę każdego kto Cierpi bo wiem jak to jest potrzebne i ból wewnętrzny potrafi spustoszyć zewnętrzny świat. ALE DAMY RADĘ JEST NAS WIĘCEJ W KUPIE SIŁA.

A Twoje fekalne powiedzonko to sama prawda

Ja jestem ze Szczecina ale zawsze chętnie porozmawiam

-
O Ja śląsk ale pisz jak coś, no cóż mamy takie dni . Polecam 18 odncinek błędy odburzania Hevada na youtubie . Taka lektura na dziś obowiązkowa, tylko nie chce doradzać , ale zrób to proszę z wsłuchaniem się i zrobieniem notatek. Pomaga , Ja miałem 2 dni dramat choć patrząc na to dziś to komedia
Faktycznie ciężko się żyje jak się tak bardzo Cierpi a nikt nas nie zrozumie . Ale dla tego jest ta stronai trrzeba się wspierać.
Miłego Dnia . Nie wiem jak masz na imię, więc Miłego dnia Mżawka . I oczywiście ściskam mocno

Faktycznie ciężko się żyje jak się tak bardzo Cierpi a nikt nas nie zrozumie . Ale dla tego jest ta stronai trrzeba się wspierać.

Miłego Dnia . Nie wiem jak masz na imię, więc Miłego dnia Mżawka . I oczywiście ściskam mocno