Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk przed ciążą

Miejsce na pytania oraz uwagi dotyczące samego forum jak i funkcjonowania wśród jego społeczności.
Tutaj możesz także uzyskać dostęp do czata - *zobacz
ODPOWIEDZ
svenf
Zarejestrowany Użytkownik

25 lipca 2025, o 13:14

Witajcie, nie mogę się pozbyć lęku przed ciąża. 13 dni temu stosunek bez wytrysku (jednorazowe włożenie penisa do pochwy) 11 dni później normalna miesiączka, zrobiłam 5 testów negatywnych, ale najpóźniejszy w 12 dniu. Na opakowaniu jest napisane że najbardziej wiarygodny 14 dzień. Nie śpię, mało jem. Dodam że ciąży nie chce. Czy jest jakieś ryzyko czy to tylko moja głowa? Nie przemawia do mnie fakt, że miałam miesiączkę.
stepchmur
Nowy Użytkownik

26 lipca 2025, o 23:03

Hej, miałem ten sam lęk i znam to uczucie, jeśli miałaś miesiaczke to nie musisz się niczym martwić naprawdę, moja partnerka ma spóźniające się miesiączki i raz się spóźniała 20 dni więc naprawdę znam ten stres. Więc nie bój się ciąży skoro miesiączka wystąpiła, pozdrawiam.
svenf
Zarejestrowany Użytkownik

31 lipca 2025, o 08:04

Dziękuję. Staram się uspokoić jakoś, ale mam wrażenie, że moja głowa odpuścić dopiero wtedy, gdy dostanę następną miesiączkę. Boże nawet nie spodziewałam się, że mi wróci cała nerwica w takim wypadku.
ODPOWIEDZ