Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęk przed alergią, wstrząsem anafilaktycznym
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochani czy ktoś miał podobny problem? Panicznie boję się alergii, a najbardziej wstrząsu anafilaktycznego. Boję się jeść, że po posiłku dostanę nagle wstrząsu, albo po użyciu jakiegoś kosmetyku... Uczulil mnie kiedyś plyn do plukania i mnie wysypalo na całym ciele, mialam pokrzywkę i od tamtej pory zaczęła się ciągła analiza... Mam nerwice żołądka i okropne dolegliwości jelitowe oraz żołądkowe, boję sie, ze to jakaś alergia pokarmowa. Ciągle skanuje swoje cialo czy mnie nic nie swędzi, nie wyskakuje jakas pokrzywka, czy czasem warga nie puchnie... Jak z tego wyjść ;( Czytam moduły i słucham nagran, rozumiem zaburzenie, ale lęk przed alergiami mnie ogranicza
W modułach i nagraniach nie bylo nic o takim lęku przed alergia. Paraliżuje mnie to 

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Poczytaj wpisy vica o "ryzykowaniu" victor.html i ogólnie mechanizmach oraz postawie na nerwicę. Tu trzeba zaakceptowwać czarny scenariusz a statystycznie taki wstrząs to naprawde nikła sprawa.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zabieram sie za czytanie
dziękuję za radę