Hej wam, mam pytanie mianowicie jak wyglada leczenie zaburzen lękowych? Rozumiem ze kuracja lekami trwa jakis okres i potem powinno ustapic? Na terapii nam tlumaczą jak to działa i probujemy doszukac sie glownej przyczyny?
I czy leki przeciwlękowe maja jakies duze skutki uboczne po dluzszym stosowaniu takie jak otępienie etc?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Przebieg leczenia zaburzeń lękowych
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Bardzo ogólne pytanie. Bo są różne leki i różne terapie. Skutki uboczne to loteria, nie da się tego przewidzieć. Ogólnie to jak wszedłeś tu z zaburzeniem nerwicowym to zobacz pierwszy dział forum z materiałami i odsłuchaj divovicka odburzanie-wed-divovica.html
To Ci da więcej odpowiedzi niż Twoje pytania. Leki to loteria i trzeba dobrze trafić, w zalezności od zaburzeni ai przyczyn leki moga działac tylko czasowo do czasu brania. Leki to nie cukierki nie powinno się ich brać całe życie. A terapia to zalezy jaki nurt. Na jednej przyczyny, na innej nauka radzenia sobie z objawami. No różnie.
To Ci da więcej odpowiedzi niż Twoje pytania. Leki to loteria i trzeba dobrze trafić, w zalezności od zaburzeni ai przyczyn leki moga działac tylko czasowo do czasu brania. Leki to nie cukierki nie powinno się ich brać całe życie. A terapia to zalezy jaki nurt. Na jednej przyczyny, na innej nauka radzenia sobie z objawami. No różnie.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Trudno coś ogólnie napisać, bo tak naprawdę u każdego inaczej wygląda leczenie nerwicy. A Ty jakie masz objawy, z czym masz największy problem? Na początek możesz poszukać dobrego terapeutę i z nim porozmawiać o wyglądzie i czasie trwania terapii w Twoim przypadku, jeżeli objawy masz bardzo nasilone i czujesz że sam sobie nie poradzisz - idź do psychiatry. Poza tym czytaj forum i stosuj się do wskazówek tu zawartych.
you infected my blood