Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prześwity jak je odbieracie :)
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
To akurat Divin wymyslij a taczej powiedzial i chwala mu za to. Bo to naprawde odzwierciedlenie sposobu w jaki powinnismy podejsc do kryzysu i daje taka swiadoma chec w to co powinnismy zrobicemj pisze:"To jest tescik który zdam" będę tak sobie mówić dobrze napisane bart

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- nierealna
- Ex Moderator
Ja własciwie do tej pory nie wiem czy miałam kiedykolwiek prześwit czy nie. Jeśli prześwit nazywacie głowę wolną od nerwicowych myśli to tak, miałam i mam ich już setki. Ale jeśli chodzi o prześwit z DD to jeszcze nie miałam nigdy. Moja derealizacja pochonęła moje oczy, więc jak ktoś ma z nimi jazdy podczas DD to wie jak trudno jest dostrzec,że to już jest to
Może kiedyś będę w stanie powiedzieć - tak, to prześwit, na 100%, teraz jeszcze nie wiem i nie umiem tego odróżnić

Może kiedyś będę w stanie powiedzieć - tak, to prześwit, na 100%, teraz jeszcze nie wiem i nie umiem tego odróżnić

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
- Zarejestrowany Użytkownik
no wlasnie chyba ja dzis czegos takiego doswiadczylam mniej nerwicowych mysli,glowa jasniejsza ,zaczela prowadzic rozmowe ze swoim wewnetrzym krytykiem ,wszystkie odglosy byly jakby przytlumione a potem pykniecie dwa razy w glowie i powrot do normalnosci,no i pytanie co robic zeby dalej ten cudowny stan zostal ,terapia dobra na wszystko,polecam