Agnieszka007 jak ja ci zazdroszcze, że umiesz tak to olać, to nie takie proste jakby mogło się wydawać.Agnieszka007 pisze:Ludzie! Ostatnio pierwszy raz od pół roku miałam przebłysk normalnościNa prawde patrzyłam wokół siebie i wszystko wydawało się takie normalne i nieudziwnione! I nastąpiło to dopiero w momencie gdy po jakims czasie na serio zaczełam zwyczajnie mieć to w dupie i zajełąm się w pełni swoimi sprawami. Wiem że Wam trudno, wiem jak to jest keidy kładziesz się codziennie wieczorem z nadzieją że keidy się obudzisz to "TO" znieknie, czekasz czekasz i nie znika, bieżesz tonę leków, nie masz juz ataków, nie masz omamów, nie słyszysz głosów ale dereal/depers wciąż jest. Uwierzcie że nic tak dobrze w walce z DD nie robi jak wyj...anie się na nią. ;yhy
Ja największy problem mam z tym że czuje się tak obco, to przeszkadza w byciu w związku i to bardzo...
Powodzenia ci życze mam nadzieje, że ja też tak kiedyś napiszę jak ty, że mam przebłysk normalności, po prostu rzeczywistości która jest tu i teraz.