No hej moje wiedźmy
wszystkiego najlepszego z okazji tego, że macie super waginy! Dziś nasz dzień więc zaraz zaczynam łoić alko tylko skończe pracować

żart, nie skończę pracować. Zdechnę przy tym biurku, a wcześniej wykończę wszystkich do okoła!
Tak, jestem nieznośna, niewypoczęta, znerwicowana i kapryśna.
Zdanie zmieniam z minuty na minute i żałuję, że nie mam wbudowanej funkcji "odpoczynek od samej siebie".
Rzuciłabym Wam goździkiem i paczką rajtek z kiosku ruchu jak za PRLu, ale ostatnio kiosk ruchu widziałam kilka lat temu, bo z agorą to specjalnie nie łazimy w przestrzeni za kioskami, chyba, ze trafi sie jakiś przystojny Pan kiosk

- tylko, co ja mam tam kupić w tym kiosku? Bilety komunikacji miejskiej??
Nie chciałybyście mnie widzieć samej w czeluściach tramwaju lub autobusu, wtedy widać jak jestem słaba i mała i lękliwa. Raz złapałam faceta za rękę- "w nerwicowym odruchu" podróż przez miasto była podróżą przez piekło, ale dla niego chyba byłam stu procentową wariatką (może powinnam uznać to za komplement-wypowiedziane figlarnym tonem"ależ z tej agory to wariatka!" jest całkiem budujące), tyle, że ten odruch był jak oddychanie, jakbym go "nie złapała"

to bym się po prostu udusiła i umarła. Jesssu jak dobrze, że to była "tylko" ręka! Jakbym miała inną ułomność z tym łapaniem to mogiła!
A co u mnie- ostatnio kichowato, straciłam terapie za która i tak musze wybulic bo tam są bitwy o miejsce, do tego uwieziona siedziałam przy biurku klienta który użył wszystkich niewidzialmnych nici bym nie mogła nawet odebrać telefonu i bym nie zapomniala ze miejsce moich paluchów jest na klawiaturze a gały mają byc centralnie skierowane w ogłupiający ekran [sic!]
Ranki ostatnio miałam lekko lękowe jak męża nie było na porannej warcie ale jakoś się pozbierałam do kupy, dobrzeże paroksetyna pamięta co ma robić w tej wysokiej dawce inaczej chyba bym podcięłą sobie żyły jak Janda w przesłuchaniu...
Dziewczyny- co z tym czatem?? Niezgrane jesteśmy- może jakiś konkretny termin, godzina bo inaczej będziemy się mijac dłużej niż DD nas będzie nawiedzać

Buziaczki i dajcie głos