Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Skąd ta pewność?
-
- Nowy Użytkownik
Skąd wy macie pewność że wasza nerwica lękowa jest zaburzeniem emocjonalnym a nie problemem z waszymi neuroprzekaźnikami?
-
- Nowy Użytkownik
wtf co to za tekst
-
- Nowy Użytkownik
Nie mam pewności a nawet uważam że mam kilka zaburzeń i jest pół na pół - zaburzenia organiczne na tle nieprawidłowości w mózgu i wiem iż moja psychika również ma tu swoje miejsce.Beatrix_Kiddo pisze: ↑24 maja 2025, o 14:32Skąd wy macie pewność że wasza nerwica lękowa jest zaburzeniem emocjonalnym a nie problemem z waszymi neuroprzekaźnikami?
Dla tego toleruję niektóre neuroleptyki i inne leki psychiatryczne. Nie wszystkie bo na mnie nie działają przeciwlękowo benzodiazepiny. Tylko kilka razy poczułem działanie i nie wiem gdzie jest przyczyna.
To poważna sprawa i nigdy nie ma pewności bo jeszcze nie wszystko wiadomo o mózgu i świadomości.