Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Panika od jakiego organu się u was zaczyna??

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
emek16
Zarejestrowany Użytkownik

10 stycznia 2016, o 00:43

Ta jak w temanie u mnie panika zawsze zaczyna sie od zolądka jelit napoczątku było to takie ciepło plynące od żołądka do klatki piersiowej poczym następowała palpitacja a teraz są to jelita takie nieprzyjemne napięcie parcie i czy wam pomaga sie uspokoic pozycja embrionalna u mnie czasem ona dziala.
svenf

10 stycznia 2016, o 09:42

Mam dokładnie tak samo, od żołądka idzie w stronę klatki taki jakby ucisk i zaczynają się palpitacje serca a potem duszności.
Awatar użytkownika
zdravko

10 stycznia 2016, o 11:32

A jakby zaczynał się od pięt to coś zmieni, panika to panika, żołądek jest bardzo silnie unerwiony i pewnie dlatego pierwszy daje objawy.
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

10 stycznia 2016, o 11:35

A u mnie idzie id głowy do klatki piersiowej a po tem palpitacje I zawroty głowy
COCO JUMBO I DO PRZODU
ptasiemleczko21

10 stycznia 2016, o 15:08

U mnie najpierw brzuch - takie dziwne uczucie w jelitach, momentalnie oblewa mnie pot z gory na dol, serce zaczyna walic, w glowie zawirowania i uczucie, ze mam za ciasna klatke piersiowa.
ODPOWIEDZ