Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Paniczny lęk przed wymiotowaniem

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
NieMamJużSił
Zarejestrowany Użytkownik

31 stycznia 2019, o 09:37

Cześć.
Wszystko fajnie, wczoraj wróciłem do domu, zjadłem obiad a potem masakryczny lęk przed wymiotowaniem klasycznie atak paniki. Dodam, że w dzieciństwie jak miałem 6-7 lat miałem bardzo nasilony lęk przed wymiotowaniem, do tego stopnia że nie jadłem nic wieczorem, schudłem sporo. Potem z czasem jakoś przeszło, nawet o tym zapomniałem a tu j*b wczoraj, problemy ze spaniem, lęki. Maskara, ma ktoś podobnie? Może ktoś podpowie jak to racjonalizować? Pozdrawiam..
cynamon
Zarejestrowany Użytkownik

31 stycznia 2019, o 12:33

Ze swojej strony powiem nie skupiaj sie na tym tez mialam lek przed chewtaniem ale w autobusach dobre trzy miechy sie z tym tluklam normalnie czulam ze zaraz zwymiotuje jak by mi podchodzilo do gardla. Nic stwierdzilam w koncu a ciul najwyżej bede zygac pieprze nie bede ciagle analizowac dojade czy nie.dojade jak sie leki zmniejszyly minelo. Na spanie nic Ci nie doradze oprocz melisy jakis ziolowych tabsow uregulowania rytmu dobowego bo mnie bezsenność meczy z przerwami dlugie lata nawet przed nerwa
ODPOWIEDZ