Ja w nerwicy mam ciągle dd w sumie to 24/7 ale takie lekkie, trochę inaczej widzę, czuję się, trochę odcięty od emocji, czasu, ale nie jest to takie silne dd ze az ciężko jest cokolwiek robić, jednakze przy stresie, wysilku, lęku, czy kiedy się nie wyśpię, czasem nawet z dupy tak o, czy tez w gorsze dni bo zdarzaja sie i nieraz nawet nie mam na to wplywu to dd potrafi się dość mocno nasilić, nieraz szybciej przejdzie nieraz trochę dlużej, nieraz na następny dzień jak się wyśpię, roznie bywa. Czy moze tak byc? Niektore rzeczy moga byc oczywiste ale niektore sytuacje mnie nie pokoja, tak jak to ciagle lekkie dd na ktore nawet nie zwracam uwagi jednak ja to odczuwam, czy tez takie jazdy ktore nawet z dupy sa i potrafi sie nasilic, nieraz nawet wplywu nie mam na to bo gorsze dni sie zdarzaja. Raz sie tez zajalem czym, przypomnialem sobie o nerwicy i dd sie pojawilo zaraz. Czy takie sytuacje moga wystepowac? jak mowie naprawde zdarzaly sie rozne jazdy z tym nieraz rzeczywiscie mocne, niemile i czulem przy tym ogromny lęk. Jak mowie ja dd odczuwam 24/7 w emocjach, uczuciach do innych, odczuwaniu wszystkiego, w widzeniu itd nie jest jakies mocne ale jednak jest,jak sie nie zwraca uwagi to nie jest odczuwalne ale jednak jest i troche niepokoi.
-- 26 października 2015, o 17:06 --
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?