Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie mam pojęcia co to
-
- Nowy Użytkownik
Mam do was pytanie ,chce zaakceptować to że mam czarny obraz w głowie i przez większość czasu mam wrażenie że coś mi siedzi w głowie i tego się boje , ale gdy chce normalnie funkcjonować i się tym nie przejmować to mój lęk narasta i boje się ze ten obraz nigdy mi nie minie. A z drugiej strony mam wrażenie że było to ze mną od zawsze ale trenując sport nie zwracałam to az takiej uwagi. Czuje się inna od innych i mam wrażenie ze tylko ja mam takie coś i przeraża mnie to że każdemu jak o tym mówię on mówi że nigdy czegoś takiego nie miał. Po prostu nawet jak o niczym nie myśle to czuje że coś siedzi mi w głowie jakby lęk?¿ nie wiem co to a może jakbym wiedziała to byłabym spokojniejsza. nie umiem tez w 100% tego opisać tak jak to czuje bo tak się nie da ,ale nie da się żyć …