Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
nymphette
- Zarejestrowany Użytkownik
10 kwietnia 2022, o 11:44
Hejo
Ruszam powoli z odbirzaniem i raz lepiej raz gorzej ale mam problem.
Jak radzicie sobie z tą presją? Mam takie coś że boje się że będę mieć atak przy kimś (chłopak, koleżanka, ludzie z pracy) i mam presję że nie mogę się źle czuć przy nich no i oczywiście efekt jest odwrotny

-
Katja
- Dyżurny na forum Odważny VIP
10 kwietnia 2022, o 15:55
nymphette pisze: ↑10 kwietnia 2022, o 11:44
Hejo
Ruszam powoli z odbirzaniem i raz lepiej raz gorzej ale mam problem.
Jak radzicie sobie z tą presją? Mam takie coś że boje się że będę mieć atak przy kimś (chłopak, koleżanka, ludzie z pracy) i mam presję że nie mogę się źle czuć przy nich no i oczywiście efekt jest odwrotny
Przełamać się i dopuścić do siebie możliwość, że dostaniesz ataku paniki przy kimś, oswajać się tą możliwością, traktować to jako coś dopuszczalnego i akceptowalnego.