Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica, zaburzenia lękowe

Tutaj znajdziesz wszystkie forumowe materiały (wpisy, nagrania) dotyczące zaburzeń lękowych, depresyjnych, obaw, wątpliwości i rozmaitych lęków, które pozwolą Ci poszerzyć własną świadomość.
A także treści dotyczące własnego rozwoju i przede wszystkim odburzania!
ODPOWIEDZ
lolitta
Zarejestrowany Użytkownik

26 lipca 2024, o 13:42

Hej, to mój pierwszy post tutaj. Od marca nieustannie boje się,że zostawię swojego chłopaka, że go nie kocham itd, nie wiem już co czuje, mam przebłyski czasami,że go kocham a po dniu lub kilku dniach znow to samo uczucie. W nocy miewam koszmary, że muszę wybierać pomiędzy nim a kimś innym, nie mogę się na niczym skupić. Martwię się że będę musiała go zostawić a bardzo tego nie chce, nie chce mieć nikogo innego. Przez te myśli popadłam w jakąś obsesję, ciągle proszę o jakieś znaki,żeby potwierdzić że nic się nie stanie,że będziemy razem. Losuje karty, czytam artykuły co jeszcze bardziej napędza mnie w większy lęk. Jestem przestraszona,gdy słyszę że ktoś się rozstał bo obawiam się że czeka to też nas. Od czerwca chodzę do psychologa i pani powiedziała że mam nerwicę, ale ja boje się że to nie jest nerwica, że to brak uczuć. Dodatkowo kiedy go nie ma to chce się spotkać bo nie chce byc bez niego a kiedy jest to czuję lęk że powiem mu coś czego bym nie chciała powiedzieć, czego będę później żałować...Czy miał ktoś z was podobnie ?
ODPOWIEDZ