Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dd, Nerwica

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Weronix
Zarejestrowany Użytkownik

30 marca 2023, o 03:12

Cześć, dzisiaj przychodze z prośbą podniesienia na duchu.. Mam DD i jak DD przyszło razem w parze przyszedł problem z motywacją do czego kolwiek, ale dzisiaj miałam jakiś stan depresyjny myśli ze to nie ma sensu ze ja nie chce żyć ze po co mam z tego wychodzić a czy ja chce z tego wyjść, brak chęci do czegokolwiek i razem z tym lęki i od kilku dni jakbym miała cały czas plakac i oczywiście wjechały obawy o depreseje ze zaraz mniie położy bede musiała wejść na leki itd. Żyje życiem robię co trzeba... Ale jakies cholerne obawy o depresje przyszły ze ja juz ja mam. Na koniec napisze ze mialam dzisiaj duży prześwit który dał mi sporo do zrozumienia ale te obawy o depresje..
ODPOWIEDZ