Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica natręctw
-
- Nowy Użytkownik
Witajcie
.Mam pytanie czy komuś pomogła Duloksetyna w dawce 60 mg na dobę w połączeniu z Olanzapina 10 mg i Pregabalina 150 mg z Lorafenem doraźnie 3 razy 1 mg? Moja diagnoza to zaburzenia lękowo -depresyjne mieszane i bardzo męczą mnie codziennie natrętne myśli i chore wyobrażenia o różnej tematyce mam to od rana do nocy te objawy są nie do wytrzymiania.Dodam też ,że mam też dużo objawów somatycznych i nigdy nie miałam tak silnymi nawrotu choroby jeśli chodzi o natręctwa a leczę się od 19 roku życia z przerwami na nawroty a mam już 40 lat.Jestem też zła na mojego lekarza bo nie chciał mi przepisać Anafranilu SR75 który kiedyś mi pomógł w krótkim czasie na natręctwa myślowe i wyobrażenia.Ja mam tego świadomość,że leki to kwestia indywidualna,że tyle ludzi ile organizmów ale ja naprawdę nie wytrzymuje z tymi strasznymi objawami🥺Lorafen dostałam doraźnie żeby zmniejszyć mój lęk ja wiem ,że jest to lek uzależniający z grupy benzodiazepin i lekarz za niedługo pewnie mi go odstawi.A odnośnie Olanzapiny to jestem w szoku,że mi go przepisał przecież to jest lek na schizofrenię! Opisałam mu swoje objawy dlatego mi go przepisał.Moze ja mam złą diagnozę sama niewiem.Lekarz powiedział,że moje objawy wynikają z silnego lęku nerwicowego.