Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica natręctw
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam zdiagnozowane zaburzenia obsesyjno komupulsyjne czy jest możliwe żebym zrobił coś strasznego nie pamiętając o tym miałem takie natrętne myśli że kogoś zamordowałem a teraz mam natrętne myśli że nie pamiętam tego że niby miałbym to zrobić
- bbea
- Forumowy szyderca
Nie, nie jest możliwe. Nerwica natręctw nie powoduje zaburzeń świadomości.Black Alan pisze: ↑6 lipca 2018, o 13:37Mam zdiagnozowane zaburzenia obsesyjno komupulsyjne czy jest możliwe żebym zrobił coś strasznego nie pamiętając o tym miałem takie natrętne myśli że kogoś zamordowałem a teraz mam natrętne myśli że nie pamiętam tego że niby miałbym to zrobić
Masz natrętne myśli lekowe. Czytaj materiały, słuchaj nagrań jak się z takimi myślami obchodzić. Mój ulubiony to wpis Victora o natrętnym chochliku myślowym. Do mnie przemówił bardzo, polecam.
-
A dlaczego Ja mam teraz natrętne myśli że nie pamiętam?
- bbea
- Forumowy szyderca
Przeczytałeś materiały?
-
Gdzie to wejsc,zeby poczytac o tym chochliku?bbea pisze: ↑6 lipca 2018, o 13:50Nie, nie jest możliwe. Nerwica natręctw nie powoduje zaburzeń świadomości.Black Alan pisze: ↑6 lipca 2018, o 13:37Mam zdiagnozowane zaburzenia obsesyjno komupulsyjne czy jest możliwe żebym zrobił coś strasznego nie pamiętając o tym miałem takie natrętne myśli że kogoś zamordowałem a teraz mam natrętne myśli że nie pamiętam tego że niby miałbym to zrobić
Masz natrętne myśli lekowe. Czytaj materiały, słuchaj nagrań jak się z takimi myślami obchodzić. Mój ulubiony to wpis Victora o natrętnym chochliku myślowym. Do mnie przemówił bardzo, polecam.
- bbea
- Forumowy szyderca
-
Dzieki

- Ciasteczko
- Administrator
Nie,nie nie i nie, oraz nie.Black Alan pisze: ↑6 lipca 2018, o 13:37Mam zdiagnozowane zaburzenia obsesyjno komupulsyjne czy jest możliwe żebym zrobił coś strasznego nie pamiętając o tym miałem takie natrętne myśli że kogoś zamordowałem a teraz mam natrętne myśli że nie pamiętam tego że niby miałbym to zrobić
Nie masz Alzheimera ani demencji, masz nerwicę,która podsuwa ci myśl,że tak mogło być. Dopóki wierzysz tej myśli to jesteś ugotowany, jak zrozumiesz,że ta myśl jest tu tylko po to,żeby cie spróbować ugotować, to jesteś wygrany i nie bedziesz się dawać wkręcać.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
Boże dziękuję wam za komentarze czuje się po waszych komentarzach oraz zgromadzonych materiałach wspaniale to cudownie że tworzymy taką grupę to wspaniałe miejcie dziś dobry dzień