Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica w chorobie przewlekłej ale niegroznej
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Peter, a robiłeś badania na poziom kwasu moczowego? I czy te stopy nagle zaczęły cię boleć, czy to od dłuższego czasu stopniowo przychodziło.
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
-
Nie znam się na tym jak już pisałem ale jak masz taką diagnozę i to jest pewne bo tak niejasno to wyjaśniłeś to może podejmij jakąś rehabilitacje na to? Leki jakieś? Nie do końca mi się chce wierzyć, że nie ma niczego co nie przyniesie ulgi w chorobie fizycznej. To wszystko w ogóle takie trochę poplątane (mój chyba imienniku) co opisujesz i tak nie wiadomo co Tobie właściwie jest i czy w ogóle coś. Zbadaj to dokładnie i sprawdź jak sobie w tym pomagać.
-
Tak badania krwi wyszly ok teraz czekam na wizyte u neurologa lekarz stwierdzil ze moze byc to np neuropatia obwodowa lub jakach choroba autoimmunologiczna - nie musze mowic ze jestem zdewastowany
Aktualnie czuje jakbym kial sparalizowane 3 palce w leeej stopie jak chodze to bol jest i po tez. Te 3 palce jakby sie nienumialy ustawic mam takie spazmy nerwowe do tego czuje mega nerwo bole spodnich stronach obu stop i co najlepsze zaczynam czuc mrowienie w rekach .
Wygooglowalem oczywiscie co i jak i moim zdaniem wskazuje to na ta neuropatie obwodowa - mozecie sobie zobaczyc.
kobieta luźna w udach ta choroba mnie zżere centymetr po centymetrze.
Teraz tak oczywiscie mega nerwica trwa ktora to wszystko pogarasza alebczasami mysle czy to nie przez nia tak jest i czy jesli wygram z nerwica to mi przejdzie z choroba ukladubnerwowego albo czy to nie jest jesna wielka nerwica ktora to wssystko robi ??????
Sam nie wiem ale nie jest wesoło.
Co wy na to - czy ja nie za bardzo wmówilem sobie ta chorobe i organizm sam sobie ja przyjal czyvstres moze takie cos zrobic
Jestem wykonczony z leksza
Pozdrawiam
Aktualnie czuje jakbym kial sparalizowane 3 palce w leeej stopie jak chodze to bol jest i po tez. Te 3 palce jakby sie nienumialy ustawic mam takie spazmy nerwowe do tego czuje mega nerwo bole spodnich stronach obu stop i co najlepsze zaczynam czuc mrowienie w rekach .
Wygooglowalem oczywiscie co i jak i moim zdaniem wskazuje to na ta neuropatie obwodowa - mozecie sobie zobaczyc.
kobieta luźna w udach ta choroba mnie zżere centymetr po centymetrze.
Teraz tak oczywiscie mega nerwica trwa ktora to wszystko pogarasza alebczasami mysle czy to nie przez nia tak jest i czy jesli wygram z nerwica to mi przejdzie z choroba ukladubnerwowego albo czy to nie jest jesna wielka nerwica ktora to wssystko robi ??????
Sam nie wiem ale nie jest wesoło.
Co wy na to - czy ja nie za bardzo wmówilem sobie ta chorobe i organizm sam sobie ja przyjal czyvstres moze takie cos zrobic
Jestem wykonczony z leksza
Pozdrawiam
-
Królu złoty to, że być może masz jakąś chorobę to nie znaczy, że musisz cierpieć dodatkowo przez nerwicę! Materiały, które wcześniej ci przesyłam, czyli książkę, wpis Natali i buddyste to są tematy, w których jest pokazane, że nie ważne jak cierpisz fizycznie to nie znaczy, że musisz cierpieć psychicznie. Cały czas próbuję ci to wytłumaczyć, a ty tylko, że boli i pier*dolimy ci tu głupoty. Problem jest u ciebie w tym, że nie słuchasz co inni mają do powieszenia. Cały ten twój temat mam wrażenie, że jest po to, abyś się wypłakał i pokazał jaki jesteś nieszczęśliwy, a my mamy ci tylko współczuć. No to proszę bardzo..... Ja bardzo ci współczuję, bo rozumiem twój ból, w końcu jestem kobietą i przeżyłam 2 porody, więc wiem jak może boleć. No i od 2 tygodni mam problemy z kręgosłupem i też cierpię, więc łączę się w bólu. Ale u mnie mimo bólu i ograniczeniu w poruszaniu się nerwica nie szaleje.
Wczoraj byłem bystry
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
-
Tak jest masz racje życie a ja chyba mysle sobie ze jak bym wygral z nerwica to i moze (a moze na prwno) i ta tajemnicza choroba by znikła .... albo sie dala kontrolowac
Derealizacjq szaleje u mnie cholera i w sumie jestem w takim kotle nerwicowym musialbym jakos przerwać to koło to wtedy bedzie prosta droga do wyzdrowienia w kazdym wymiarze
Dzieki za odpisanie
Derealizacjq szaleje u mnie cholera i w sumie jestem w takim kotle nerwicowym musialbym jakos przerwać to koło to wtedy bedzie prosta droga do wyzdrowienia w kazdym wymiarze
Dzieki za odpisanie