Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nawiązywanie nowych znajomości a nerwica
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wieczorową porą. Kochani jak u Was wygląda sprawa jesli chodzi o nowe znajomości?ja ostatnio kombinuje na jednej stronie dla mam żeby poznac jakas w swojej okolicy i razem z dziecmi sie gdzies wybrac wiem ze taka przyjazn moglaby mi dobrze zrobic ale tez trochę sie boje co dalej...tzn boję się ze za szybko sie przed kims otworze i "pochwalę" nerwicą, boję się ze moze zaczne sie dziwnie zachowywać albo dostane ataku paniki. Zawsze bylam bardzo towarzyska wygadana ludzie ogolnie lgną do mnie. Ale teraz jakos sie boje, w sumie chce poznac kogos z kim sie zaprzyjaźnie ale obawiam się ze nerwa mi wszystko popieprzy, ze nie bede sobą itd.. jak to wygląda u Was?
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
- Zarejestrowany Użytkownik
My z Łodzi.. Mazury uwielbiam
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison