Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natrętna myśl
-
- Nowy Użytkownik
Hej mam takie pytanie nie daje mi to spokój wczoraj napisał do mnie jakiś typ hej co tam a ja odpisałam i poczułam lęk że się w nim zakocham oraz że zdradzam swojego partnera, zaraz go zablokowałam. Dzisiaj cały dzień jestem w myślach że zdradziłam swojego partnera emocjonalnie że co ja zrobiłam płakać mi się chce czy to może być natręctwo jakieś nowe? Wcześniej miałam kocham i nie kocham mam potwierdzone ocd.
-
- Nowy Użytkownik
To tylko jedna myśl. Bardzo szybko twoja podświadomość podsunęła Ci fantazje myślowe. Od odpisania na wiadomość minęła chwila a ty już zostałaś się z partnerem i zakochałaś w nowym facecie. Odwróćmy tą wiadomość którą wysłał Ci mózg. Skoro źle się z tym czujesz to znaczy że tego nie chcesz. A skoro tego nie chcesz to znaczy że kochasz swojego partnera i darzysz go szczerym i mocnym uczuciem. To powinno cię tylko utwierdzić w swoich uczuciach.