Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Natręty

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

12 kwietnia 2021, o 09:57

Siemka. Mam pytanie natury fizjologicznej 🙂 Jak dostajecie silnego lęku i chce wam się 2 a jesteście poza domem Np w galerii czy gdzieś indziej a dacie radę przetrzymac żeby przeszło to to robicie ?
Nigdy wcześniej nie miałem takich natrętów a teraz nawet w domu jak mi się zachce to mega lęk czy iść czy nie iść ....

P.s meczy mnie non stop również msysl chyba od roku, ze wmowie sobie albo uwierzę w to ze ja na cos nie zasługuje Np Jak jem cos dobrego albo robię cos przyjemnego ? Miał ktoś podobnie ?

Cała ta sytuacja wzięła się z tego, ze jadąc wczoraj autem zachciało mi się sikać i nagle myśl - a ci jeśli staniesz się wysikac bo ci się ubzdura ze w tym momencie musisz to zrobić - a w domu miałem być i tak za kilkanaście minut i nigdy nie zatrzymywałem się na siku czy cos po prostu ta myśl ze JAK MI SIĘ ZACHCE TO TAK JAK ZWIERZ zrobię to w danym momencie. To jest śmieszne a zarazem przynosi okropny lęk
Reap what you sow!
Żakuj1497

12 kwietnia 2021, o 10:10

Fajnie napisane :) Ja gdzieś tam na forum pamiętam że przewinęło się że nie jest możliwe nie zapanować nad odruchem
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
whyisthat

12 kwietnia 2021, o 10:30

Ja wiem to :) mam już 13 lat nerwice ale już się Niemka czego czepiać to się mi wkręca ze ja na sile będę chciał się ośmieszyć i zrobię w spodnie ;D

Albo ze wiedząc ze wytrzymam jak gdzieś jestem i chce mi się 2 to wyjdę na ta 2
Reap what you sow!
ODPOWIEDZ