I tak mi podpowiada że YŁYYYY Masz schizofrenieee!!! BÓJ SIĘ!!!! MASZ RAKA RZĘSY ŁYYYYY!!! a teraz stwierdziła że jak się bawić to tak aby nie dało się jej obalić i tak mam myśl na temat solipsyzmu, natręt pojawia się gdy myślę i popadam w myślenie(Tak, są dwa światy ten rzeczywisty i ten nerwicą przykryty). Gdy spojrzę lodowatym jak woda z prysznica o 3 w nocy okiem natrętu ni widu ni słychu, ale czasami łapie mnie ten natręt i mówi HHYYYYYY LUDZIE SĄ UROJENIIII!!!! to aż mi się ciśnienie krwi wyrównuje(Mam za niskie) i dopada mnie lęk o tym że ludzie są urojeni, analizując to doszedłem do wniosku że boję się tego urojenia bo co ludzie powiedzą tak tak nerwico co powiedzą twoje urojenia na twoje urojenia

Dodam jeszcze że ta myśl postała po bardzo silnym lęku przed śmiercią(Ponad 3 miesiące nie żyłem, a 20 dni wegetowałem) i dojściu do wniosku że dlaczego życie jest takie piękne i unikalne i jedyne w swoim rodzaju to dlaczego inni ludzie się o nie tak nie boją jak ja? Może są urojeni/nie są prawdziwi bo jak normalny człowiek może nie doceniać życia?
Liczę na waszą pomoc bo mnie od tego już się w głowie dymi i pali! Dziękuje bardzo za przeczytanie!