Masakra wogóle jak można to nazwać, zawsze staram się to akceptować ale po prostu nie da się..
Czuję się jak chodzace myśli, jakbym był samymi myslami, tak głęboko jestem wrzucony w to myślenie że nawet jak coś oglądam czy robie cokolwiek to zawsze myśle o czymś innym, tak strasznie głęboko w głowie że aż słyszę swój głos w środku, takie typowe zamknięcie w główce. Jak moge to ogarnąć? jakieś rady? I co to wogóle jest myśli natrętne? Nie radze sobie z tym
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natłok myśli, głęboka analiza
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Myśli natrętne to myśli przychodzące same, bez Twojej ingerencji. Np te podważające realność świata, filozoficzne i w sumie każde które wzbudzają lęk i ich sobie nie życzysz. Jeśli nie dajesz rady to może warto pójść do psychiatry, po jakieś leki na start, byś wrócił na ziemie, a potem dopiero wziął się za odburzanie?
I co masz na myśli mówiąc, że słyszysz swój głos? Tak fizycznie?
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Patrol1995 , ja wysyłam nagranie o myślach natrętnych , odsłuchaj je koniecznie wtedy będzie Ci łatwej zrozumieć i pracować nad sobą etap-3-mysli-lekowe-t4330.html .
Pamiętaj do wyjścia z zaburzenia potrzebna jest też wiedza . Ja też kiedyś nie mogła skupić się na niczym ani na filmie ani na książce tylko na cholernych myślach nerwicowych - żeby to się skończyło trzeba czasu i pracy nad sobą .
Pamiętaj do wyjścia z zaburzenia potrzebna jest też wiedza . Ja też kiedyś nie mogła skupić się na niczym ani na filmie ani na książce tylko na cholernych myślach nerwicowych - żeby to się skończyło trzeba czasu i pracy nad sobą .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
-
W sensie ze slysze go w swojej glowie gleboko :d jak sa mysli wiesz o co chodzisubzero1993 pisze:Myśli natrętne to myśli przychodzące same, bez Twojej ingerencji. Np te podważające realność świata, filozoficzne i w sumie każde które wzbudzają lęk i ich sobie nie życzysz. Jeśli nie dajesz rady to może warto pójść do psychiatry, po jakieś leki na start, byś wrócił na ziemie, a potem dopiero wziął się za odburzanie?
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Dokładnie jest tak jak pisze kochana schanis. Ja jeszcze z 2 miesiace temu nie mogłam spokojnie pojechać czy pójść gdzieś nie siedząc w myślach. Od ponad tygodnia jest zupełnie inaczej. Rzuciłam to wszystko w pizdu i przyniosło efektyschanis22 pisze:Patrol1995 , ja wysyłam nagranie o myślach natrętnych , odsłuchaj je koniecznie wtedy będzie Ci łatwej zrozumieć i pracować nad sobą etap-3-mysli-lekowe-t4330.html .

- schanis22
Tak Kochana Ola rzucić wszystko w pizdu
to podstawa odburzenia , inaczej ani rusz 

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
poprostu to wszystko to jest iluzja nerwicy ,te mysli analizy to wszystko tworzy nerwica ,natretne mysli , z czasem nauczysz sie je wylapywac i zobaczysz ze to jest poprostu smieszne jak nerwica nas robi w konia.Tez wchidzilem w analizy bo niewiwdzialem co to jest,ale teraz wierze ze to nerwica i nicmi sie nie dzieje .olewaj to wszystko ,zdobywah wiedze i dzialaj.Tez mam watpliwosci ale jest ok .
-- 20 czerwca 2016, o 19:36 --
poprostu to wszystko to jest iluzja nerwicy ,te mysli analizy to wszystko tworzy nerwica ,natretne mysli , z czasem nauczysz sie je wylapywac i zobaczysz ze to jest poprostu smieszne jak nerwica nas robi w konia.Tez wchidzilem w analizy bo niewiwdzialem co to jest,ale teraz wierze ze to nerwica i nicmi sie nie dzieje .olewaj to wszystko ,zdobywah wiedze i dzialaj.Tez mam watpliwosci ale jest ok .
-- 20 czerwca 2016, o 19:36 --
Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki
Wróć z tarczą lub na niej.Walcz o swoje życie
Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki
Wróć z tarczą lub na niej.Walcz o swoje życie